EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

GAÜ Amerikan Koleji diploma töreni yapıldı

GAÜ Amerikan Koleji diploma töreni yapıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu'na bağlı Amerikan Koleji'nin "16'ıncı Akademik Yılı Mezuniyet Töreni" gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 06/07/17 18:09
okuma süresi: 4 dak.
GAÜ Amerikan Koleji diploma töreni yapıldı
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu'na bağlı Amerikan Koleji'nin "16'ıncı Akademik Yılı Mezuniyet Töreni" gerçekleşti.

GAU Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi'nde düzenlenen tören ile Kolejde öğrenim yaşamlarını başarı ile tamamlayan 12'inci sınıf öğrencileri kep giyerek mezun oldular. Mezunlar ve ailelerinin büyük sevinç ve mutluluk yaşadıkları tören; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Cemile Esenyel, Yöneticiler Kurulu Üyesi ve GAU Okullar Grubu Başkanı Yard. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, GAU Okullar Grubu Kordinatörü Berna Yılmazoğlu Özdoğa ve GAU Okullar Grubu İdari Kordinatörü Celal Sakka ile diğer tüm idarecilerin ve öğretmenlerin de hazır bulunarak, mezunların sevincine ortak olduğu tören coşku ile sürdürüldü.

Ellerindeki meşaleler ile kırmızı halı üzerinde yürüyerek, alkışlar arasında platformdaki yerlerini alan mezun öğrencilere hitaben bir konuşma yapan, GAÜ Okullar Grubu Koordinatörü ve Amerikan Kolej Müdürü Vekili Berna Yılmazoğlu Özdoğa; "Sevgili öğrenciler, şimdi yuvadan uçma zamanıdır. Çünkü yaşamınızda yeni bir evre başlıyor. Fakat bizler Girne Amerikan Ailesi olarak; gururla ve inanç ile, sizlere iki tane güçlü kanat sağladığımızı söyleyebiliriz. Ancak, hangi yöne uçacağınız size kalmış. Şundan emin olabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahipsiniz. Kendinize güvenin ve daima kalbinizin sesini dinleyin. Çünkü bizler, zihninizin yanı sıra kalplerinizi de eğittik. Sevgili öğrenciler; yüreklerinize ektiğimiz bilgi ve sevgi tohumlarını yeşertmeyi unutmayın. Daima kendinize güvenin ve etrafınızı aydınlatın. Hepinize, yeni yaşamınızda başarılar dilerim." şeklinde seslendi.

ÜST DÜZEY BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okul sıralamasında, dört yılsonunda elde etmiş oldukları diploma dereceleri ile okul birincisi olan; Mehmet Kaan Özkan'ın ardından; Sana Malik ve Bahar Gümüşdağ'a diploma ve belgeleri GAU Okullar Grubu Başkanı Yar. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy ve Berna Yılmazoğlu Özdoğa tarafından verildi.

GAÜ Amerikan Koleji'nin eski müdürü Salih Sonel anısına verilen; "Salih Sonel Ödülü"nü, örnek öğrenci şeçilen Görkem Darbaz'a, Yeşim Sonel verirken 'Özel Spor Ödülleri' ise, Alpay Şerbetçioğlu, Batuhan Tüzmen, Dilek Altuntaş, Gizem Armutlu, Mehmet Salih Tekyıl, Mustafa Çetin ve Yeliz Aydın'a, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar tarafından verildi.

Törende; 'Ülkesini en iyi temsil eden, hayata ve kendi kültürüne pozitif bakış açısı olan, iki dilde anlaşıp konuşabilen, okul döneminde yapılan etkinliklere en iyi katılımı sergileyen, farklı ülkelerin insanları ile bir arada bulunabilen ve aradaki bağın güçlenmesini sağlayan, uluslararası bir anlayışa sahip değerlerde olan öğrenciye verilen 2016-2017 Akademik Yılı ECIS Ödülü de, Yöneticiler Kurulu Üyesi ve GAU Okullar Grubu Başkanı Yar. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy tarafından yine Bahar Gümüşdağ'a verildi. Öğrenim yaşamındaki önemli bir evreyi başarı ile tamamlayan Nur Andır'ın da "Müdür Ödülü" ile onurlandırıldığı GAÜ Amerikan Koleji 12'inci Sınıflar Mezuniyet Töreni'nde; müzik dalındaki özel yetenekleri ve çabaları dolayısıyla Türkan Kürşad ve Erol Sucuoğlu da bir kez daha övgüye değer bulundu.

2016-2017 Akademik Yılı'nda; 16'ıncısı gerçekleşen Amerikan Koleji Diploma Töreni; Türkan Kürşad ve Bahar Gümüşdağ dinletisi ardından, okul orkestrası "Dynamics"in konseri ile sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.