GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Mağusa'daki kundakçıların hedefinde "The North" vardı

Mağusa'daki kundakçıların hedefinde "The North" vardı

Mağusa'da faaliyet gösteren "The North" isimli işletme, sabah saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir şekilde kundaklandı. Alevlerin kısa sürede tüm apartmanı etkilediği yangında apartman ve bölge sakinleri panik ve korku dolu anlar yaşadı.

Yayın Tarihi: 12/08/17 09:59
okuma süresi: 3 dak.
Mağusa'daki kundakçıların hedefinde "The North" vardı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da, Salamis yolu yakınlarındaki Bahriyeli Sokak'ta faaliyet gösteren Yemliha Edizer'e ait The North Bar isimli işletmede yangın çıktı. Sabah 05:00 sıralarında çıkan yangından yükselen alevler kısa süre içerisinde işletmenin bulunduğu Özalp Apartmanı'nı sardı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, iş yerinin henüz tespit edilemeyen bir şekilde kundaklandığını tespit etti. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettikleri yangında işletme tamamen yanarak küle dönerken, apartmanın doğu istikametindeki dış cephesi ve içerisindeki daireler de kısmen yandı. Polis, hasar ile ilgili tespit çalışmalarını sürdürürken, kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleri ışığında iş yerini kundaklayan şahsın peşine düştü.


BÜYÜK PANİK YAŞANDI

05:00 sıralarında The Norh isimli bardan yükselen alevler, korku ve paniğe neden oldu. Görgü tanıklarından elde edilen bilgilere göre bir yandan itfaiye ekipleri ve polise haber verilirken diğer yandan da alevlerin yükseldiği Özalp Apartmanı sakinleri korna ve çığlıklarla uyandırılarak alevlerin arasında kalmaları önlendi. Yangına 6 itfaiye aracı ile müdahale eden ekipler, yangını üst katları tamamen etkisi altına almadan söndürmeyi başardı. Sokaklara koşan apartman ve bölge sakinleri büyük korku ve panik yaşadı. Polis ekipleri yangın alanını kordon altına alarak vatandaşı uzak tutarken, bir yandan da görgü tanıklarından ifade toplayarak olayla ilgili soruşturma başlattı. İşletmenin yaklaşık 1 aydan bu yanı kapalı olduğu da edinilen bilgiler arasında.


OLAY YERİNDE BEYAZ GÖMLEKLİ 1 ŞAHIS GÖRÜLDÜ

Olayın yaşandığı 05:00 sıralarında, bir görgü tanığının, beyaz gömlek giyen bir şahsın, yanından koşarak uzaklaştığını söylemesi üzerine bölgede çalışır durumdaki tüm kamera kayıtlarına polis ekipleri tarafından el konuldu. Şahsın kaçış güzergahı boyunca çalışır durumdaki tüm kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri her yerde işletmeyi ateşe veren şahsı ve suç ortaklarını arıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.