İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

İngiliz polisinden büyük skandal!

İngiliz polisinden büyük skandal!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Putney köprüsünde koşarken bir kadının otobüsün altına doğru ittirdiği görülen ve bir süredir ülkede manşetlerden inmeyen adamın ABD'li bir milyoner olduğu iddia edildi. Ancak İngiliz polisinin gözaltına aldığı milyoner adamın olayla alakasının bulunmadığı ve yanlışlıkla alıkonduğu açıklandı

Yayın Tarihi: 12/08/17 16:00
okuma süresi: 2 dak.
İngiliz polisinden büyük skandal!
A- A A+
İngiltere'nin başkenti Londra'daki Putney köprüsünde koşarken bir kadının otobüsün altına doğru ittirdiği görülen ve bir süredir ülkede manşetlerden inmeyen adamın ABD'li bir milyoner olduğu iddia edildi. Ancak İngiliz polisinin gözaltına aldığı milyoner adamın olayla alakasının bulunmadığı ve yanlışlıkla alıkonduğu açıklandı.

Londra'da koşu yapan bir adamın karşısına çıkan bir kadını aniden otobüs yoluna itmesi sokak kameralarına yansıdı. Görüntüler bu hafta içinde İngiltere'de en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Otobüs şoförünün dikkatiyle yere düşen kadın ezilmekten son anda kurtuldu.

İngiliz Daily Mail gazetesi, kadının ani bir şekilde yola iten adamın ABD'li Eric Bellquist olduğunun öne sürüldüğünü yazdı. 41 yaşındaki adamın gözaltına alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

AFP haber ajansı, gözaltının ardından açıklama yapan İngiliz polisinin 'yanlış bir tutuklama yapıldığı' ifadelerini duyurdu.

Olay hakkında konuşan milyoner adamın avukatı ise müvekkilinin o tarihte ABD'de bulunduğunu ispatlayabileceğini söyledi.

Görüntülerdeki adamın otobüsün altına attığı 33 yaşındaki kadın, otobüs şoförünün dikkatli sürüşü sayesinde kurtulmuştu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.