PAŞAKÖY
okuma süresi: 1 dak.

BKP Paşaköy'de örgütlendi

BKP Paşaköy'de örgütlendi

<p>Birleşik Kıbrıs Partisi Paşaköy Köy Örgütü kuruldu. Örgüt başkanlığına Enver Uluerli seçildi. Birleşik Kıbrıs Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Korkmazhan, BKP Mağusa İlçe Başkanı Ali Polili ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katılımı ile 28.10.09 Çarşamba saat 19:00'da Paşaköy'de düzenlenen toplantıda, BKP Paşaköy Köy Örgütü Kurularak, Örgüt Başkanlığına Enver Uluerli, Örgüt Sekreterliğine Ahmet İsrail ve Örgüt Saymanlığına Hakan Özkıraç seçildi. </p>

Yayın Tarihi: 31/10/09 14:24
okuma süresi: 1 dak.
BKP Paşaköy'de örgütlendi
A- A A+

Toplantıda yaptığı konuşmada, BKP'nin çözüm, barış ve yeniden birleşmiş bir Kıbrıs için özveri ile mücadele eden ilericilerin partisi olduğunu kaydeden Abdullah Korkmazhan, BKP'ye katılan her yeni üyenin, kurulan her yeni örgütün Birleşik Kıbrıs mücadelesinde atılan güçlü adımlar olduğunu vurguladı.

"Örgütlü halk heptir, örgütsüz halk hiçtir" ilkesi ile hareket ettiklerini söyleyen Korkmazhan, "amacımız kısa zamanda örgütümüzün bulunmadığı bölgelerde, köylerde örgütlerimizi oluşturmak, çözüm ve emek mücadelesini daha kararlı bir şekilde ilerletmektir. Bu bağlamda yeni oluşturulan BKP Paşaköy Köy Örgütü'ne çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Birleşik Kıbrıs Partisi
Basın Bürosu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.