PAŞAKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Paşaköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Paşaköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Paşaköy Belediyesi ile Büro-İş arasında, 1 Ocak 2011-31 Aralık 2012 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Büro-İş Başkanı Hüseyin Z. Akyön, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, imzalanan protokolle kazanılmış haklardan gerilemeden, sosyal menfaatlerle ilgili bazı maddelerde ülkenin ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurarak artış sağlandığını ayrıca 10 geçici çalışanın belediye kadrosuna alındığını belirtti.

Yayın Tarihi: 14/09/11 15:14
okuma süresi: 1 dak.
Paşaköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı
A- A A+

Akyön "Büro-İş sendikası olarak başta Belediye Başkanı ve belediye meclisine, iyi niyeti, çalışanları düşünmeleri ve yaptıkları özveriden dolayı, ayrıca Hür-İş Federasyonu Genel Başkanı Yakup Ö. Latifoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür eder imzalanan bu sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.