TATLISU
okuma süresi: 2 dak.

Ayşegül Zaim, hareketli şarkılarla Tatlısulu gençleri çoşturdu

Ayşegül Zaim, hareketli şarkılarla Tatlısulu gençleri çoşturdu

6. Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali, Bölge gençlerinden oluşan Grup Deep Note ve Ülkemizin sevilen sanatçılarından Ayşegül Zaim konserleri ile devam ederken, Tatlısulular coşkulu bir gece daha yaşadı.

Yayın Tarihi: 17/09/11 14:00
okuma süresi: 2 dak.
Ayşegül Zaim, hareketli şarkılarla Tatlısulu gençleri çoşturdu
A- A A+

6. Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali'nin 3. gecesi de ilk iki gece olduğu gibi coşkulu geçti. Bölge gençlerinden oluşan ve çok yakında kendi bestelerinden oluşan bir albüm çıkartma hazırlığında olan Grup Deep Note gecenin fitilini ateşledi. Gerek kendi besteleri gerekse popüler şarkılardan oluşan repertuarları ile izleyicilerden tam not aldı.

Orçan: "Yerli sanatçıları desteklemeye devam edeceğiz"

Grup Deep Note'a konserleri sonrasında bir anı plaketi veren Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, her geçen yıl Festivalde daha çok yerel sanatçılara yer verdiklerini ve yerel sanatçıları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Ayşegül Zaim'le coşku doruğa çıktı

Ülkemizin sevilen sanatçılarından Ayşegül Zaim, Grup Deep Note'un ardından sahneye çıkarak gecede coşkuyu doruğa çıkarttı. İlk olarak söz ve müziği kendisine ait olan "Türkü Gözlüm" şarkısını seslendiren Ayşegül Zaim, daha sonra hareketli şarkılarda Tatlısulu gençleri yerinde oturtmadı.

Bir ara sahneye kızlarını da alan Ayşegül Zaim, Kızları ile birlikte de bir şarkı seslendirdi. Kızlarının da kendisi gibi sanatçı olacağına inandığını söyleyen Zaim, kendisini izlemeye gelenlerin de oldukça beğenisini kazandı.

Karaca Haber Ajansı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.