PAŞAKÖY
okuma süresi: 4 dak.

Paşaköy Belediye Başkanı Tülücü'nün sağlık durumu iyi!

Paşaköy Belediye Başkanı Tülücü'nün sağlık durumu iyi!

<p>Aort damarındaki yırtık nedeniyle geçtiğimiz hafta ameliyat olan Paşaköy Belediye Başkanı Halil Tülücü'nün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.</p>

Yayın Tarihi: 17/02/12 13:03
okuma süresi: 4 dak.
Paşaköy Belediye Başkanı Tülücü'nün sağlık durumu iyi!
A- A A+

Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanlarıyla birlikte, aort damarındaki yırtık nedeniyle geçtiğimiz hafta ameliyat olan Paşaköy Belediye Başkanı Halil Tülücü'nün sağlık durumuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında Tülücü'nün sağlık durumun iyi olduğu açıklanırken, toplantı sonrasında Tülücü ziyaret edilerek, basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verildi.

Basın toplantısında, Başhekim Rifat Siber, Başhekim Başyardımcısı ve Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Klinik Şefi, Operatör Doktor Ramadan Kamiloğlu, Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü ekibi ile bakanlık yetkilileri hazır bulundu.

KAŞİF

Hastanedeki basın toplantısında ilk sözü alan Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif, basın toplantısının amacının hastanelerde yapılan güzellikler, teknik ekibin başarısı, müdahaleler ve müdahalelerin sonuçlarının açıklanması olduğuna dikkat çekti.

Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Klinik Şefi, Operatör Doktor Ramadan Kamiloğlu'nun geçen hafta aort damarındaki yırtık nedeniyle ameliyat edilen Paşaköy Belediye Başkanı Tülücü'nün durumu hakkında ayrıntılı bilgi vereceğini söyleyen Bakan Kaşif, ekibe başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kalp ve Damar Cerrahi Servisinin çok yoğun çalıştığını ve servisin artık yetmediğini ifade eden Bakan Ahmet Kaşif, servisin yatak sayısının arttırılması gerektiğini, yeni bir ek bina yapmak için çalışmaları bulunduğunu sözlerine ekledi.

KAMİLOĞLU

Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Klinik Şefi, Operatör Doktor Ramadan Kamiloğlu da, geçen hafta aort damarındaki yırtıktan ötürü ameliyat ettikleri eski çalışanları ve Paşaköy Belediye Başkanı Halil Tülücü'nün durumunun iyi olduğunu söyledi.

Tülücü'nün ameliyatının 9 saat sürüdüğünü belirten Kamiloğlu, bu tür hastaların toparlanmasının güç olmasına rağmen, Tülücü'nün sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Ameliyatı yardım ve destek almadan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü ekibinin yaptığını vurgulayan Kamiloğlu, Tülücü'nün hastanenin kalp ekibince ameliyatı yapılan üçüncü hasta olduğunu kaydetti.

Bugüne kadar ekiplerinin yaptığı ameliyatların başarılı geçtiğine dikkat çeken Kamiloğlu, ekibin yaptığı ameliyatların çok önemli olduğunu ve bu kadar büyük teknoloji gerektiren işler için maddi imkanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Kalp ve Damar cerrahisinde ekip çalışmasının önemine de vurgu yapan Kamiloğlu, ekipteki doktorların hepsinin çok başarılı olduklarını ve çok güzel bir şekilde çalışmaları bir arada yürütebildiklerini belirtti.

EKİP TÜRKİYEDE'Kİ SIRALAMADA İLK 10'A GİRDİ

Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibinin Türkiye'de kurum ve kuruluşlar arasındaki sıralamada ilk 10'a girmeyi başardığına dikkat çeken Kamiloğlu, aort damarı ameliyatının dünyadaki en önemli damar ameliyatı olduğunu da sözlerine ekledi.

TÜLÜCÜ

Basın toplantısından sonra ziyaret edilen Halil Tülücü de, ameliyatını gerçekleştiren ekibe teşekkür ederek, sağlığın her şeyin başında geldiğini söyledi.

Gün geçtikçe durumunun daha iyiye gittiğini dile getirip en kısa zamanda görevinin başına döneceğine inanç belirten Tülücü, doktorların kendisi için çok gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.