VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

Vadili İlkokulu'na yardım ve Kadınlar Günü etkinliği

Vadili İlkokulu'na yardım ve Kadınlar Günü etkinliği

Vadili Belediyesi, Vadili Kadınları Kültür ve Sanat Derneği ile Vadili İlkokulu Aile Birliği'nin ortak düzenledikleri 'Kadınlar Günü' etkinliği, dün Bağaz Restoran'da gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 11/03/12 10:46
okuma süresi: 2 dak.
Vadili İlkokulu'na yardım ve Kadınlar Günü etkinliği
A- A A+

Vadili Belediyesi, Vadili Kadınları Kültür ve Sanat Derneği ile Vadili İlkokulu Aile Birliği'nin ortak düzenledikleri 'Kadınlar Günü' etkinliği, 10 Mart Cumartesi günü Bağaz Restoran'da gerçekleşti.

Vadili Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Vadili İlkokulu'na yardım ve Kadınlar Gününü kutlamak amaçlı düzenlenen etkinliğe katılım yoğundu.

Boğaz Restoran'da düzenlenen etkinlik saat 13:00'de Vadili Kadınları Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Vurgun'un konuşması ile başladı.

Vurgun konuşmasında kadınların toplumdaki yerine değinerek, kadınların özel günü olan 8 Mart'ı kutladı. Vurgun, Vadili İlkokulu'na katkı amaçlı düzenlenen yemekte bu yıl büyük başarı göstererek Şampiyon olan Vadili Türk Çiftçiler Birliği'ni kutlayarak, tebrik etti.

Vadili Köy Kadın kursunun büyük ilgi ile devam ettiğine değinen Vurgun, kadınların artık kendi paralarını kendi imkânları ile kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vadili Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde açılan sergiye de değinen Vurgun, 'bölgemizde başarılı arkadaşlarımızın olması bizleri gururlandırmıştır' dedi.
Boğaz Restoran'da sahne alarak kadınları coşturtan sanatçımız Demet, hareketli parçalarıyla kadınlarımıza güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Etkinlikte Vadili İlkokulu yararına biletler satılarak, hediye çekilişi yapıldı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.