İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Genç kafası ile öğrencilere kaliteli ve hesaplı iletişim

Genç kafası ile öğrencilere kaliteli ve hesaplı iletişim

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlere yönelik yeni avantajlarla hazırladığı "Kafadar Paket", DAÜ öğrencilerinden de yoğun ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 07/10/12 15:32
okuma süresi: 5 dak.
Genç kafası ile öğrencilere kaliteli ve hesaplı iletişim
A- A A+

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencileri, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in öğrencilere yönelik avantajlarından mutlu

Genç kafası ile öğrencilere kaliteli ve hesaplı iletişim

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den verilen bilgiye göre, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencileri, hem kendi aralarında, hem de aileleriyle iletişimde, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in avantajlarından son derece mutlu olduklarını belirterek, "Genç Kafası tarifesi ve iletişimdeki diğer avantajlar, öğrenim sürecimize motivasyon katıyor, yaşantımızı kolaylaştırıyor" dediler.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlere yönelik yeni avantajlarla hazırladığı "Kafadar Paket", DAÜ öğrencilerinden de yoğun ilgi gördü.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, DAÜ'de öğrencilerle yaptığı görüşmelerin sonuçlarını açıkladı, "Genç Kafası" ve "Kafadar Paket"le birlikte, öğrencilerin kesintisiz ve kaliteli iletişimden duyduğu memnuniyete dikkat çekti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'le internetin hızlı, hesaplı ve sorunsuz olduğunu söyleyen öğrenciler, GNCTRKCLL Kıbrıs'ınsürprizlerinden de mutlu olduklarını açıkladı.

Genç Kafası mevcut tarife faydalarına ek olarak, "Hoş geldin Kampanyası", "Kafadar Paket", "Grup içi Sınırsız Konuşturan Kampanya" gibi ayrıcalıklı teklifler ve tarife avantajları sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, adanın en popüler gençlik kulübü

Gnçtrkcll Kıbrıs ile de sürprizlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta "Kafadar Paket" faydalarını açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, 200 kontöre 1 ay boyunca tüm "Genç Kafalılar" ile sınırsız konuşma, Kuzey Kıbrıs Turkcell yönünde 10 bin SMS ve 250 MB cepten internet avantajını duyurmuştu. Ayrıca, bu teklifi kabul eden gençlerin, Turkcell Müzik'ten 50 şarkı da ücretsiz olarak indirilebileceği belirtilmişti.

Öğrenciler ne dedi?

ILGIM KIRATLI – DAÜ MİMARLIK Bölümü Öğrencisi– 3. Sınıf Öğrencisi

"Öğrencilere yönelik paketleri kullanıyorum. Bu paketler öğrencilerin birbirleriyle iletişimini kolaylaştırıyor. Kafadar Paket çok mantıklı, tam istediğimiz gibi… Kuzey Kıbrıs Turkcell'in internet hızı da çok iyi, istediğim an istediğim bilgiye ulaşabiliyorum."

BAHAR YALÇIN – DAÜ EDEBİYAT ÖĞRETMENLİĞİ – Son Sınıf Öğrencisi

"Genç Kafası'nın öğrenciler için çok ekonomik olduğunu düşünüyorum. Ayrıca SMS, internet ve konuşma fırsatlarının tek bir paket içerisinde birleşmesi daha avantajlı ve oldukça kullanışlı. GNCTRKCLL KIBRIS'ın sinema fırsatından yararlandım öğrenciler için oldukça uygun."

ERDENAY GÜRSOY – DAÜ BANKACILIK VE FİNANS Bölümü Öğrencisi – 4. Sınıf Öğrencisi

"Öğrencilere yönelik paketlerden kafadar paketi kullanıyorum. Hem konuşma(dakika) hem internet hem de SMS içeriyor olması çok başarılı. Türkiye'ye ilk 5 SMS'ten sonra ücretsiz olması benim için en önemli faydalardan birisi."

UĞUR ORHAN – DAÜ PAZARLAMA Bölümü Öğrencisi – 4. Sınıf Öğrencisi

"Öğrenci tarifemi kullanıyorum. Öğrenciler için gayet iyi bir paket. Kafadar Paket olarak dolu bir paket olmuş. Tüm ihtiyaçları karşılıyor, SMS, Dakika, İnternet. GNCTRKCLL KIBRIS'ın en çok grup içi sınırsız konuşma fırsatını beğeniyorum."

ÜMİTCAN TURHAN – DAÜ ELEKTRİK ELEKTRONİK Bölümü Öğrencisi – 3. Sınıf Öğrencisi

"GNCTRKCLL KIBRIS'ın çok fazla faydası var. En çok kullandıklarım kafadar paket, sinema fırsatı. Arkadaşlarımla bedava SMS sayesinde istediğim gibi mesajlaşıyorum ve internette geziyorum. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in çekim gücü beni cezbeden özelliklerinden bir diğeri."

ÖZGÜR VAROL – DAÜ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ Bölümü Öğrencisi – 4. Sınıf

"Öğrenci tarifeme aboneyim. SMS, internet ve arkadaşlarımla sınırsız konuşabildiğim için çok mutluyum. GNCTRKCLL KIBRIS'ın sinema fırsatından birçok kez yararlandım. İstediğim anda istediğim yerden internete girip arkadaşlarıma ulaşabiliyorum"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.