ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Maliye Bakanı Tatar Alayköy Organize Sanayi Bölgesini gezdi

Maliye Bakanı Tatar Alayköy Organize Sanayi Bölgesini gezdi

Maliye Bakanı Ersin Tatar, bugün Alayköy Organize Sanayi Bölgesindeki tesisleri gezerek, incelemelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 24/11/12 14:53
okuma süresi: 2 dak.
Maliye Bakanı Tatar Alayköy Organize Sanayi Bölgesini gezdi
A- A A+

Maliye Bakanlığından verilen bilgiye göre, Maliye Bakanı Tatar'a, incelemeleri sırasında Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı da eşlik etti.

İşverenler ve çalışanlarla sohbet eden Tatar, Alayköy Organize Sanayi Bölgesinin gittikçe gelişmekte olduğunu belirterek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne güvenen işadamlarının yatırımlarına devam ettiğini kaydetti.

Sanayicinin çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Tatar, Alayköy sanayisindeki gezisinde özellikle teknolojik yatırımları gördüğün ve bunun gurur verici olduğunu vurguladı.

Tatar, bu yatırımlar yapan sanayici tebrik ederek, "Yatırımların faydası orta vadede görülecektir. Genç iş adamlarının ve yatırımcıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerek iş imkânı yaratma adına, gerekse üretim adına yaptıkları yatırımlar ekonomiye de direk olarak katkı sağlamaktadır.
Temennimiz işadamlarının yatırımlarında başarılı olması ve sanayicinin gittikçe gelişmesinin sürmesidir" diye konuştu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.