BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Beyarmudu'nda 70 yaşındaki adamı tekme tokat dövdüler

Beyarmudu'nda 70 yaşındaki adamı tekme tokat dövdüler

Gazimağusa'ya bağlı Beyarmudu köyünde, beş kişinin, 70 yaşındaki Murat Kara'yı tekme tokat dövüp hastanelik ettiği öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 25/11/12 19:13
okuma süresi: 2 dak.
Beyarmudu'nda 70 yaşındaki adamı tekme tokat dövdüler
A- A A+

Murat Kara, Gazimağusa Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Murat Kara'nın tepkili ailesi KIBRIS'a gelerek, yaşadıklarını anlattı. Murat Kara'nın 38 yaşındaki damadı Ecevit Akbaşak ve diğer aile fertleri, babalarının geçtiğimiz salı günü güpegündüz, 5 kişi tarafından darp edildiğini öne sürdü ve yetkilileri önlem almamakla suçladı.

Ecevit Akbaşak, kendisi ve kayınpederinin, önceden husumetli olduğu H.B., A.B. ve tanımadıkları üç yetişkin tarafından ciddi şekilde darp edildiğini anımsatarak, "Dövenler, elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor" dedi.

Ecevit Akbaşak, şeker, tansiyon, kalp hastası olan kayınpederinin sağlık durumunun kötü olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Nerede yaşıyoruz? Burası dağ başı mı? Beni ve babamı mandırada darp ettiler. Olay, babamla mandıraya giderken, H.B'nin aracıyla aracımız çarpıştı. Araçların dikiz aynası hasar gördü. Polis çağırdık, daha sonra biz mandıraya gittik. Olaydan bir saat sonra B. ailesi, mandırayı bastı. Ben mandıranın sündürmesi için ıskaloşanın üzerinde kaynak yapıyordum. Aşağıya inene kadar babamı kanlar içerisinde bıraktılar. Ben de onlarla dövüştüm. Ardından polis geldi, polise dahi saldırdılar. Daha sonra, polis, sebep olanları serbest bıraktı. Ailemiz perişan. Babam hastanede, kayınvalidem kanser hastası… Çok üzgün. Canımız yanıyor. O'nlar da dışarıda keyif çatıyor. Allah korusun babama bir şey olursa hesabını kim verecek?"

Sedef Boşnak - Kıbrıs Gazetesi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.