ESENTEPE
okuma süresi: 2 dak.

Baf Türk Birliği Esentepe'de 4 eğitim birimine bağışta bulundu

Baf Türk Birliği Esentepe'de 4 eğitim birimine bağışta bulundu

Baf Türk Birliği Girne İlçe Yönetimi, 2012 yılı geleneksel piyango bileti satışından elde etmiş olduğu geliri, bu yıl da temsilcilerinin olduğu köylerde bulunan okul aile birlikleri ve spor kulüplerine bağışlama kararı aldı.

Yayın Tarihi: 16/12/12 10:24
okuma süresi: 2 dak.
Baf Türk Birliği Esentepe'de 4 eğitim birimine bağışta bulundu
A- A A+

Birlikten yapılan açıklamaya göre, bu çerçevede 11 köye bağışta bulunacak Baf Türk Birliği Girne İlçe Yönetimi, ilk olarak Esentepe'yi ziyaret ederek Esentepe ilkokulu ve Yetenek Avcıları Hentbol Takımı başta olmak üzere 4 eğitim birimine 500'er TL bağışta bulundu.

Baf Türk Birliği Girne İlçe Başkanı Mehmet Yulaf konuşmasında, geçen yıl olduğunu gibi bu yıl da Esentepe'ye bağışlarını artırarak sürdürmemin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ülke gençlerinin bulunduğu kurumlara yapılacak bağışlarla, okullarda ve eğitim kurumlarında yaşanan ekonomik sıkıntıların ortadan kalkacağını ve devlet kaynaklarının başka başka yönlerde harcanabileceğini kaydetti.

Baf Türk Birliği Genel Başkanı Esad Fellahoğlu ise, ada genelinde 5 ilçede örgütlü bulunduklarını fakat arzu edilen geniş tabanlı dinamik seviyeye yalnızca Girne ilçesinde ulaşılabildiklerine dikkat çekerek, Girne İlçesi yönetimini kutladı.

Yapılan bağışların büyük rakamlar olmadığının farkında olduğunu söyleyen Fellahoğlu, bu tip bağışların artarak devam edeceği sözünü verdi.

Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut ise, Baflıların dayanışmasının son derece gurur verici olduğunu belirtti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.