LEFKE
okuma süresi: 5 dak.

"Genç kafası ile iletişim bir başka"

"Genç kafası ile iletişim bir başka"

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) öğrencileri, hem kendi aralarında, hem de aileleriyle iletişimde, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in avantajlarından son derece mutlu olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 14/01/13 07:41
okuma süresi: 5 dak.
"Genç kafası ile iletişim bir başka"
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi kampüsünde görüşülen çok sayıda öğrenci, iletişimdeki avantajların, özellikle de "Genç Kafası" tarifesinin yaşamlarını hem kolaylaştırdığını, hem de eğlenceli hale getirdiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm üniversitelerde olduğu gibi LAÜ'de de, öğrencilerin kesintisiz ve kaliteli iletişimden duyduğu memnuniyete dikkat çekti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'le internetin hızlı, hesaplı ve sorunsuz olduğunu söyleyen öğrenciler, GNCTRKCLL Kıbrıs'ın sürprizlerinden de mutlu olduklarını açıkladı.

Öğrenciler ne dedi?

Hasan Osman Erdoğan – Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf
"Her yöne SMS paketi kullanıyorum. Bu paket içerisinde 500 SMS Türkiye'ye gönderiyorum. Aynı zamanda Genç Kafası ile arkadaşlarımla sınırsız konuşabiliyorum. Benim için önemli olan Türkiye yönüne konuşma yapmak. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in Türkiye yönüne sunduğu konuşma ve SMS avantajlarından faydalanıyorum."

Görkem Yayla – PDR 1. Sınıf

"Sadece Genç Kafası'nı kullanıyorum. Genç Kafalılarla sınırsız konuşma, 10.000 SMS, 500 MB internet içeriği ile Genç Kafası'nı beğenerek kullanıyorum. En çok sınırsız konuşma özelliğini kullanıyorum. Arkadaşlarımla dakika hesabı yapmadan sınırsız konuşabiliyorum. Özellikle Kuzey Kıbrıs Turkcell'in internetinin hızlı olmasını çok beğeniyorum."

Funda Aysemer Koç – PDR 1. Sınıf
"Genç Kafası'nı kullanıyorum. Oldukça da memnunum çünkü en fazla Genç Kafalı arkadaşlarımı arıyorum. Genç Kafası ile sınırsız arayabildiğim için çok memnunum. Ayrıca Genç Kafası paketinin 500 MB internetini de kullanıyorum. Özellikle Facebook'ta fazla zaman geçirdiğim için Genç Kafası'nın 500 MB internet özelliğini çok beğeniyorum. "

Merve Ayce Altunöz – Hukuk 1. Sınıf
"Genç Kafası'nı kullanıyorum ve tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Özellikle Genç Kafası'nı kullanan diğer arkadaşlarımla sınırsız konuşabildiğim için oldukça memnunum. Hiç kontör – dakika hesabı yapmadan dilediğimce konuşabilmenin özgürlüğünü yaşıyorum. Genç Kafası içerisinde yer alan 10.000 SMS ve 500 MB internette benim SMS ve internet ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyor."

Nilüfer Anteplioğlu – Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf
"Şu an Genç Kafası'nı kullanıyorum. Daha önce her yöne SMS paketini kullanıyordum ancak Genç Kafası tarifesi çıkınca tüm arkadaşlarımla sınırsız konuşabileceğim ve 10.000 SMS'i de içinde olduğu için Genç Kafası'nı tercih ettim. Bence öğrenciler için bu kadar zengin içeriğiyle en uygun tarife Genç Kafası. Ayrıca Kuzey Kıbrıs Turkcell'in çekim gücü ve internet hızı da çok iyi."

Nimet Dilara Özkara – Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf
"Genç Kafası'nı kullanıyorum. Konuşma, SMS ve interneti içinde barındırdığı için tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Genç Kafası'nın en çok internet seçeneğini kullanıyorum. En çok WhatsApp, Facebook ve Twitter'ı kullandığım için Genç Kafası'nın sunduğu 500 MB internet benim için yeterli oluyor. Ayrıca çekim gücü ve internet hızında en iyi operatör Kuzey Kıbrıs Turkcell."

Mehmet Koray Keser – İnşaat Mühendisliği 2. Sınıf
"Ben de Genç Kafası'nı kullanıyorum çünkü öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. En çokta 500 MB internetin içinde olması oldukça avantajlı. Facebook, Twitter'da fazla zaman geçirdiğim için internete ihtiyacım oluyor ve ayda 500 MB internet benim için yeterli oluyor. Ayrıca Genç Kafalı diğer arkadaşlarımla sınırsız konuşabildiğim için Genç Kafası'nı tercih ettim. Bu kadar uygun fiyata konuşma, SMS ve internet ihtiyaçlarımı karşılayabildiğim için avantajlıyım."

Reşit Kurt – Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf

"Genç Kafası'nı kullanıyorum. Özellikle sınırsız konuşma özelliği ile kaç kontörüm kaldı, kaç dakika konuştum hesabı yapmadan doya doya arkadaşlarımla konuşabiliyorum. Ayrıca 10.000 SMS'i ile arkadaşlarımla doyasıya mesajlaşabiliyorum. Gnctrkcll Kıbrıs'ın pizza ve sinema hizmetinden haberim var ama bugüne kadar kullanma fırsatım olmadı. En kısa zamanda kullanacağım."

Eda Gül Kimyonok – Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf
"Arkadaşlarım Genç Kafası'nın avantajlarından bahsedince Kuzey Kıbrıs Turkcell'e geçtim. Avantajlarından dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell'i tercih ettim. Genç Kafası'nın en çok sınırsız konuşma özelliğini kullanıyorum. Gnctrkcll Kıbrıs'ın sunduğu bu avantaj ile arkadaşlarımla doyasıya, sınırsız bir şekilde konuşabiliyorum. Sınırsız konuşmanın yanı sıra Genç Kafası'nın 10.000 SMS avantajından da faydalanıyorum. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e geçtiğim için çok avantajlıyım."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.