YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Bedis bölgesini temizlediler...

Bedis  bölgesini  temizlediler...

Yeniboğaziçi bölgesinde ki duyarlı vatandaşlar bölgede temizlik kampanyası düzenleyip sahili temizlemeye çalıştılar.

Yayın Tarihi: 09/02/13 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Bedis  bölgesini  temizlediler...
A- A A+

Çevre insanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri ve karşılıklı olarak etkileşim içinde bulundukları, fiziki, biyolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel bir ortamdır.

Yani kısaca canlı varlıkları etkileyen dış tesirlerin tümüne çevre denir. Çevre geleceğimiz için çok önemli katkılarda bulunur. Eğer çevremizi kontrol altında tutamazsak, bu bizim için ilerde pişman olunacak bir duruma gelir.
Yaşam ve çevre birbirlerine bağlı iki önemli yaşam çerçevesidir.

Bu çerçevede Yeniboğaziçi bölgesinde ki duyarlı vatandaşlar bölgede temizlik kampanyası düzenleyip sahili temizlemeye çalıştılar. Bu etkinliğe vatandaşların yanısıra Gazimağusa Milletvekili ve Gazimağusa UBP ilçe başkanı Afet Özcafer ile Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Cemal Biren,de katıldı.

ÖZCAFER.

Bu bölge turistlerin yoğun olarak yürüyüş yaptıkları ve etrafta Hotel,lerin bulunduğu bir bölge, o nedenle çevremizi temiz tutmalıyız ki ülkemize gelen turistler çöpleri değil doğal güzelliklerimizi görsünler. Dedi ardından söz alan Yeniboğaziçi Belediye başkanı ise şöyle konuştu.

BİREN.

Bölgemiz turistik bir bölge ancak temiz tutmayı bilmiyoruz o nedenle zaman zaman bu tür etkinlikler düzenleyerek çevreye duyarlı insanlarımızla buraları temizliyoruz. yinede katılım bugün için az oldu ileriki haftalarda daha da yoğun bir katılımla yeniboğaziçi bölgesini temizleyip halkımızın ve de turistlerin daha güzel bir doğada gezinti yapmalarını sağlayacağız.

M H A

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.