BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Postası yeni iPhone uygulamasını tanıttı...

Kıbrıs Postası yeni iPhone uygulamasını tanıttı...

Kıbrıs Postası internet haberciliğinde liderliğini sürdürürken, gelişen teknoloji ile birlikte akıllı telefon ve tabletlerde de daha rahat erişiminizi sağlayan IOS uygulamasını yeniledi.

Yayın Tarihi: 13/02/13 23:00
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Postası yeni iPhone uygulamasını tanıttı...
A- A A+

Kıbrıs Postası'nın sunduğu 7 gün 24 saat, gün içindeki gelişmeleri ve haberleri artık IOS uygulaması ile iPhone ve iPad'inizden çok daha rahat ve hızlı bir erişim ortamında ulaşabileceksiniz.

Yenilenen ve geliştirilen IOS uygulaması, haberlerin, köşe yazarlarının, kategorilerin dışında fotoğraf ve video galerileri de sorunsuz şekilde takip edebileceğiniz bir platformu sizlere sunacak. Bununla birlikte uygulama içerisinde yer alan butonlarla Facebook ve Twitter'de haberleri paylaşabilir, kendi haberlerinizi de Kıbrıs Postası'na gönderebilirsiniz.

Apple Store'dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kıbrıs Postası uygulaması internet olan her yerde gündemi takip etmenizi sağlayacak.

Kıbrıs Postası IOS uygulamasını https://itunes.apple.com/tr/app/k-br-s-postas/id414298956?mt=8 adresinden veya aşağıdaki QR Code'u okutarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Kıbrıs Postası Android uygulamasını da çok yakında hizmete sunacağız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.