MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

"57. Mehmetçik Üzüm Festivali" yarın başlıyor

“57. Mehmetçik Üzüm Festivali” yarın başlıyor

"57. Mehmetçik Üzüm Festivali" yarın başlıyor.

Yayın Tarihi: 04/08/17 10:12
okuma süresi: 2 dak.
“57. Mehmetçik Üzüm Festivali” yarın başlıyor
A- A A+
"57. Mehmetçik Üzüm Festivali" yarın başlıyor.

Mehmetçik'te 13 Ağustos'a kadar sürecek festivalin açılışı yarın saat 20.30'da gerçekleştirilecek.

Çeşitli etkinliklerin yer alacağı Festivalde, sucuk, köfter, zivaniya gibi üzüm ürünleri de Mehmet Tayyareci Kültür Sokağı'nda satışa sunulacak.
Festival çerçevesinde düzenlenecek "3. Uluslararası Altın Salkım Halk Dansları Festivali" de yarın başlayacak, 9 Ağustos Çarşamba günü sona erecek.

Halk dansları festivaline KKTC'nin yanında, Türkiye, Karadağ, Rusya, İtalya, Kazakistan'dan ekipler katılacak.

Halk Dansları Festivali, katılımcı ekiplerin gösterisi ile başlayacak, 6 Ağustos'ta yöresel kostüm tanıtımı, 7 Ağustos'ta gala gecesi, 8 Ağustos'ta Kıbrıs gecesi düzenlenecek, 9 Ağustos'ta final gösterisi ile sona erecek.

Festival çerçevesinde 10 Ağustos'ta İpek Amber, 11 Ağustos'ta Fikri Karayel, 12 Ağustos'ta Ahmet Evan ve 13 Ağustos'ta da Caravan Blue sahne alacak. Konserler saat 21.00'de başlayacak.

Cittaslow üyesi olan Mehmetcik'teki festival kapsamında Türkiye Yavaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Bülent Kösem de 12 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de söyleşi gerçekleştirecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.