MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik Belediyesi ile DEV-İŞ arasında TİS imzalandı

Mehmetçik Belediyesi ile DEV-İŞ arasında TİS imzalandı

DEV-İŞ'e bağlı Devrimci Genel İş Sendikası ile Mehmetçik Belediyesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi yenilendi.

Yayın Tarihi: 18/04/18 13:38
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik Belediyesi ile DEV-İŞ arasında TİS imzalandı
A- A A+
2018-2019 dönemini kapsayan sözleşmeye Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ile Devrimci Genel İş Başkanı Ömer Naşit imza attı.

Sözleşmenin yenilenmesi ile birlikte işçilerin sosyal haklarında artış sağlanarak, çalışanların sınıflarına dair iyileştirmeler yapıldı.

SARIÇİZMELİ: "HUZUR VE MUTLULUKLA İMZA ATIYORUM"

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli yaptığı açıklama ile sendikalı olmanın önemine vurgu yaparak şunları kaydetti: "Belediyemiz ve Devrimci Genel İş Sendikası ile 2018-2019 yıllarını kapsayacak Toplu İş Sözleşmesi'ni imzaladık. 2014 yılında göreve geldiğimde personelimin maaş ve özlük hakları ile vermiş olduğum tüm sözleri yerine getirmenin huzur ve mutluluğu ile imzaladığım TİS'in belediyemize ve emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

NAŞİT: "ÇOK CİDDİ SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELDİK"

Devrimci Genel İş Başkanı Ömer Naşit çok ciddi sıkıntıların üstesinden geldiklerini ifade ederek şunları söyledi: "4 sene önce burada örgütlendiğimiz zaman, grevden yeni çıkmış bir belediye ve birçok açıdan personelin ciddi sıkıntıların olduğu bir yapı ile karşı karşıyaydık. 4 sene zarfında bugün imzalanan toplu iş sözleşmesi ile birlikte birçok sorunu geride bırakmış oluyoruz. Sorunların çözülmesi Belediye de ki tüm paydaların, başta Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi, Sendikamız, çalışanlarımız tümünün ciddi katkıları ile 4 ay süren grevlerden bugün huzurlu bir belediye yapısına ulaşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Tüm bu süreçlere katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.