MEHMETÇİK
okuma süresi: 1 dak.

Fide etkinliği düzenleniyor

Fide etkinliği düzenleniyor

Mehmetçik Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, Salı günü, Karpaz Anayolu, Mehmetçik Kavşağı'nda yer alan Cittaslow Market Mehmetçik'te "Ata Tohumlarımıza Sahip Çıkıyoruz – Fidelerimizi Ekiyoruz" sloganı ile fide ekme etkinliği düzenliyor.

Yayın Tarihi: 24/03/19 13:19
okuma süresi: 1 dak.
Fide etkinliği düzenleniyor
A- A A+
Etkinlikte Mehmetçik Belediyesi bünyesinde hizmet veren Zeka Bey Tohum Merkezi'nde ata tohumlarından yetiştirilen fideler toprakla buluşturulacak.

Etkinlik, Cittaslow Mehmetçik Çocuk Belediyesi temsilcileri, belediye sınırları içerisinde eğitim veren Mehmetçik Ortaokulu, Mehmetçik İlkokulu, Karpaz Meslek Lisesi, Kumyalı İlkokulu, Çayırova İlkokulu, Bafra Gelişim ve Eğitim Merkezi öğrencileri ve 100. Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Mehmetçik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinliğin amacının; yok olmaya yüz tutmuş ata tohumlarının önemi ile ilgili farkındalık oluşturarak, ata tohumlarının çoğaltılması ve yerli üreticilere kazandırılması olduğu belirtildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.