MEHMETÇİK
okuma süresi: 1 dak.

Yayaya çarpıp kaçan alkollü sürücü tutuklandı

Yayaya çarpıp kaçan alkollü sürücü tutuklandı

Mehmetçik'te alkollü araç kullandığı sırada bir yayaya çarpıp kaçan şahıs tespit edilerek tutuklandı.

Yayın Tarihi: 21/10/19 10:13
okuma süresi: 1 dak.
Yayaya çarpıp kaçan alkollü sürücü tutuklandı
A- A A+
Mehmetçik'te dün akşam Mehmet Gürsel Demiralp, alkollü araç kullandığı sırada 71 yaşındaki Mehmet Poyraz'a çarparak ağı yaralanmasına neden olmuştu. Kaza ile ilgili olarak zanlı Mehmet Gürsel Demiralp tutuklandı.

Demiralp'in bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

KAZA NASIL GERÇEKLEŞMİŞTİ?

Mehmetçik'te Kayabaşı sokak üzerinde, dün akşam saat 18.50 sıralarında, 59 yaşındaki Mehmet Gürsel Demiralp kullanımındaki GM 515 plakalı araç ile 238 promil alkolle seyrettiği sırada yol kenarında aracına binmeye çalışan 71 yaşındaki Mehmet Poyraz'a ve aracına çarpıp olay yerinden kaçmıştı.

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan Mehmet Poyraz kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde beyin kanaması, kafatası ve kaburga kırığı teşhisi ile tedavisi yapılmak üzere Gazimağusa Devlet Hastanesi Nöroloji Servisinde müşahede altına alınmıştı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.