ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs Developments'tan Alsancak'a Milos Ormanı

Kıbrıs Developments'tan Alsancak'a Milos Ormanı

Kıbrıs emlak sektörünün en özel konut projelerinden Milos Park Homes'ta inşaat bitti, yaşam başladı ama etkinlikler devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/05/17 18:52
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs Developments'tan Alsancak'a Milos Ormanı
A- A A+
Kıbrıs emlak sektörünün en özel konut projelerinden Milos Park Homes'ta inşaat bitti, yaşam başladı ama etkinlikler devam ediyor.

Projenin yatırımcısıyla tanıştığı ilk gün, yani lansmanda dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Lansmana katılan ve projeden ev alanlar için fidan dikileceği söylenmişti. İşte o söz de gerçekleşti. İsim isim listeye yazılan fidanlar ile Milos Ormanı projesi hayata buldu.

Kıbrıs Developments yönetimi, Milos Park Homes ekibi ve Alsancak İlkokulu öğrencileri fidan dikimi için bir araya geldi. Her daire için 5, toplamda ise 700 ağaç diktiler toprağa.

Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim, lansmanda verilen çevreci sözün böyle özel bir konumda hayata geçmesinden duyduğu memnuniyeti vurguladı. Milos Ormanı için yer tahsisinde bulunan ve fidanları tedarik eden yöneticilere teşekkür etti.

Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim ise projeleriyle hem bölgeye, hem de sosyal sorumluluk etkinlikleriyle doğaya ve çevreye katkı yapmaya devam edeceklerinin mesajını verdi.

Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de oradaydı. Erişmen, bu çevreci proje için Özbirim ailesini kutladı. Ataser ise bu girişimlerin tüm sektör temsilcilerine örnek olmasını istedi.

Her projede doğaya verdiği önemle ve sürdürülebilir yeniliklerle dikkat çeken Kıbrıs Developments, kısa süre sonra yatırımcıyla buluşacak çok özel projesinde de kurum kültürü haline gelen çevre dostu dokunuşlara devam edecek.

MİLOS PARK HOMES HAKKINDA

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi olarak inşa edilen Milos Park Homes Girne'nin yeni gözdesi Alsancak'ta yer alıyor. 2 etaptan oluşan proje, doğa ile iç içe bir konumda. Zeytin ve limon ağaçlarıyla donatılan, sakinlerine huzurlu bir yaşam sunan Milos Park Homes, emlak sektöründe birçok ödüle sahip.

Milos Park Homes geçtiğimiz yıl Türkiye devlerinin katıldığı Sign Of The City yarışmasında Jüri Özel Ödülü'nü, Property NC'den ise tam 8 ödül birden aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.