ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Alsancak Belediyesi'nden Kıbrıs Developments'e plaket

Alsancak Belediyesi'nden Kıbrıs Developments'e plaket

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Alsancak'ı marka kent yapmak için ortaya koydukları yoğun çabalara paralel olarak Kıbrıs Developments'in bölgeye yönelik yatırımları ve hizmetleri ile verdiği desteğe teşekkür amacıyla şirket Direktörü Çağatay Özbirim'i ziyaret edip plaket sundu.

Yayın Tarihi: 13/03/19 08:00
okuma süresi: 3 dak.
Alsancak Belediyesi'nden Kıbrıs Developments'e plaket
A- A A+

Alsancak'ın her geçen gün nüfus ve fiziki olarak büyüyüp geliştiğini, bölgenin karakteristiğine uygun sağlıklı ve kontrollü bir büyüme sağlanabilmesi için büyük özen gösterdiklerini vurgulayan Ataser, Kıbrıs Developments'in bölgeye yönelik hem yatırımlarını hem de hizmetlerini büyük bir takdir ve memnuniyetle takip ettiklerini, Özbirim ailesinin tüm projelerinden ilham aldıklarını belirtti. Alsancak'ı daha da geliştirmek ve kentin markalaşması için bölgeye yapılan doğru yatırımların, Kıbrıs Developments gibi öncü şirketlerin varlığının hayati öneme sahip olduğunun altını çizdi.Ataser, plaket takdimi yaparken, Kıbrıs Developments olarak Alsancak bölgesinin kalkınmasına ve kültürel değerlerimizin korunmasına yönelik yapmış oldukları değerli yatırım ve hizmetlerinden dolayı Çağatay Özbirim'e teşekkür etti.

Alsancak Belediyesi sınırları içerisinde bölgeye katma değer yaratacak birçok proje üzerinde çalıştıklarını da belirten Ataser, "Bölgemize ciddi şekilde değer katma potansiyeline sahip olan ancak yeterince gün yüzüne çıkarılmamış zenginliklerimizi büyük bir kararlıkık ve cesaretle, tek tek hayata geçireceğiz. Örneğin Lambousa Krallığı yeniden hayat bulacak" dedi.

Bölgenin en önde gelen iş insanlarından, Kıbrıs Developments'in Direktörü Çağatay Özbirim ise Alsancak Belediyesi tarafından takdir görmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyleyerek, Alsancak'ın doğası, kültürü, insanı, tarihi zenginliği ile eşsiz bir kent olduğunu ve bu değerlerin yaşatılabilmesine gönülden bağlı olduklarını dile getirdi. Alsancak bölgesinde marka projeler hayata geçirerek bölgenin kalkınmasına ve potansiyelinin artmasına katkıda bulunmaktan hiç vaz geçmeyeceklerini belirten Özbirim, gerek ülkemizde, gerekse yurtdışında katıldıkları yarışmalardan kazandıkları ödüller için de "Alsancak'a gururla armağanımızdır" dedi. Kıbrıs Developments, Kıbrıs TownHouses projesi ile son olarak Türkiye'nin Emlak Oscarları olarak bilinen Sign of the City Ödüllerinde, En İyi Pazarlama Kampanyası, En İyi Konut ve En Yeşil Bina kategorilerinde Premium Proje ünvanını, En Yeşil Bina kategorisinde de ayrıca büyük ödül olan "Sign of the City" ödülünü kazanmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.