DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Dikmen Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Dikmen Belediyesi ile Devrimci Genel İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Yayın Tarihi: 16/05/17 15:01
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı
A- A A+
Dikmen Belediyesi ile Devrimci Genel İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Dikmen Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, sözleşmeye Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile Devrimci Genel İş Sendikası Başkanı Ömer Naşit imza attı.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, imza töreninde yaptığı açıklamada, belediyenin rutin hizmetleri ve hayata geçirdiği projelerle birlikte, bölge halkı için her zaman yatırım yapmayı önemsediklerini kaydetti.

Dikmen Belediyesi'nde hizmet veren çalışanların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedef aldıklarını, bunu kurumsal yapıyı koruyarak yapacaklarını belirten Çelebi, halka hak ettiği hizmetin en iyisini vermeye çalışan personelin yaşam koşullarını iyileştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Çelebi, bu kapsamda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün sendika ile alınan ortak karar neticesinde kadın çalışanlar için idari tatil olarak belirlediklerini söyledi.

NAŞİT: "DİKMEN'DE DE 8 MART TATİL"

Devrimci Genel İş Sendikası Başkanı Ömer Naşit, Dikmen Belediyesi'nde imza attıkları toplu iş sözleşmesiyle birlikte sosyal haklarda ilerleme kaydetmelerinin yanında bir mücadele günü olan 8 Mart'ın da kadın çalışanlara tatil olarak belirlendiğini yineledi.

Naşit, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün kadınların emek ve özgürleşme mücadelesi olduğu vurgulayarak, bugünün anlam ve öneminin altını çizmek, o gün yapılacak etkinliklere katılımı arttırmak ve cinsiyet eşitsizliğine işaret etmek için 8 Mart'ın kadın çalışanlara idari izin olarak belirlenmesinde belediye ile ortak karar aldıklarını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.