LAPTA
okuma süresi: 3 dak.

Saner: "Yeni huzurevi Lapta'ya yapılacak"

Saner: "Yeni huzurevi Lapta'ya yapılacak"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, beraberindeki heyetle birlikte Lapta'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 05/04/17 15:53
okuma süresi: 3 dak.
Saner: "Yeni huzurevi Lapta'ya yapılacak"
A- A A+
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, beraberindeki heyetle birlikte Lapta'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Lapta'da Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve Lapta'lı vatandaşlar tarafından karşılanan Saner, bu yıl yapımına başlanması planlanan yeni Huzurevi'nin yeri konusunda Laptalı vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

NAMSOY " LAPTA HUZUREVİ, LAPTA İLE ÖZDEŞLEŞMİŞTİR"

Ziyarette konuşan Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Lapta Huzurevi'nin bir süre önce binanın eskimesinden ve sağlıklı hizmet verememesinden dolayı Başpınar'a taşındığını belirterek, Lapta Huzurevi'nin Lapta ile özdeşleştiğini bundan dolayı yeni yapılacak olan Huzurevi binasının tekrardan Lapta'da bulunan mevcut araziye, yani eski Lapta Huzurevi'nin bulunduğu yere yapılması gerektiğini, belde halkının bu yönde talebi olduğunu söyleyerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu taleplerini göz önünde bulundurarak en iyi kararı üreteceklerini umut ettiklerini söyledi.

SANER "YENİ HUZUREVİ LAPTA'YA YAPILACAK"

Bakanlık olarak ülkeye en iyi Huzurevi'ni kazandırma arzusunda olduklarını belirten Saner, hükümetin bu yıl bakanlığa projeler için 53 milyon tl bütçe ayırdığını bunun 7 milyon tl sinin yeni Huzurevi projesi için kullanılacağını belirtti.

En iyi Huzurevi'ni yapabilmek adına Türkiye Cumhuriyeti'nde bulunan birçok örnek tesiste teknik incelemeler yaptıklarına dikkat çeken Bakan Saner, bunlar arasında en beğendikleri tesisin İzmir Narlıdere Huzurevi olduğunu belirterek, buraya da onun benzeri bir tesis yapmayı amaçladıklarını, ayrıca bir proje yarışması düzenleyerek en başarılı buldukları projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Bu bağlamda yeni yapılacak olan Huzurevi projesi için, Lapta Belediyesi ve Lapta belde halkıyla her zaman istişare ederek adım atacaklarını belirten Saner, Lapta halkı'nın talebi doğrultusunda yeni Huzurevi'nin Lapta'ya yapılacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.