LAPTA
okuma süresi: 1 dak.

UKÜ'lüler Lapta Huzurevini ziyaret edecek

UKÜ'lüler Lapta Huzurevini ziyaret edecek

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yaşlıları unutmadı. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Yaşlılar Günü olarak kabul edilen 1 Ekim Pazartesi günü Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi'ne (ÖGDM) bağlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDREM) Lapta Huzurevini ziyaret edecekler.

Yayın Tarihi: 30/09/18 14:57
okuma süresi: 1 dak.
UKÜ'lüler Lapta Huzurevini ziyaret edecek
A- A A+

UKÜ'dan verilen bilgiye göre, yaşlıların bakımlarını gerçekleştirmek, fiziksel ve ruhsal sağlıklarını korumak, sosyal ilişkilerini geliştirmek, onları kendi güçleri oranında üretici duruma getirmek ve yaşamlarını huzur, güven, sağlık ve mutluluk içinde sürdürmelerini sağlamak amacıyla kurulan Lapta huzurevinin sakinlerini Yaşlılar Günü sebebiyle ziyaret edecek üniversite çalışanları ve öğrencileri 45 kişi kapasiteli huzurevinin sakinleri ile birlikte zaman geçirecekler.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi'ne bağlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi yaşlı ve genç kuşaklar arasında uyumun yakalanması amacıyla dönem içinde gezilerini tekrarlayacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.