LAPTA
okuma süresi: 1 dak.

KTTO'dan Lapta Huzurevi'ne bağış

KTTO'dan Lapta Huzurevi'ne bağış   

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Lapta Huzurevi'ne güvenlik kamerası sistemi bağışladı.

Yayın Tarihi: 15/12/18 16:46
okuma süresi: 1 dak.
KTTO'dan Lapta Huzurevi'ne bağış   
A- A A+

KTTO açıklamasına göre, KTTO Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Kombos, Selen Necat Gürkan ve Emre Olgun'dan oluşan Sosyal Sorumluluk Komitesi ile KTTO Genel Sekreteri Aysun Önet İleri dün Lapta Huzurevi Yetkilisi Fizyoterapist Sibel Karaca'ya ziyarette bulundu.

KTTO heyeti ziyarette huzurevi sakinleriyle sohbet etti ve huzurevinin genel durumu hakkında Karaca'dan bilgi aldı.

Huzurevi sakinlerine acil durumlarda erişebilmek, huzurevinden kaçma eğiliminde olan "mental retarde" bireylerin can güvenliğini takip edebilmek, bireyler arası oluşabilecek olumsuz davranışları engelleyebilmek ve personel çalışmalarını da takip edebilmek adına kamera sistemi kurulmasının aciliyetini ve önemini vurgulayan Karaca, yardım taleplerini geri çevirmeyen KTTO'ya bağıştan dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Karaca, KTTO için yaptırılan özel plaketi heyete takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.