AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Belediyesi'nden "İkinci Bahar" etkinliği...

Akdoğan Belediyesi'nden "İkinci Bahar" etkinliği...

Akdoğan Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri için Yeşilırmak gezisi düzenlendi.

Yayın Tarihi: 07/04/18 11:31
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Belediyesi'nden "İkinci Bahar" etkinliği...
A- A A+
Bu yıl 5'sini düzenlenen geziye, 270 üye katılırken, 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, ikinci baharını yaşayan üyelerin yaşamdan kopmayarak mutlu bir şekilde hayatlarının sürdürülmelerinin sağlanması amacıyla çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada ise:

"Yıl içerisinde planlamış olduğumuz geziyi gerçekleştirmekten ve vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmekten dolayı ayrı bir gurur yaşıyoruz.

İlk olarak Gönyeli'de Lungo Cafe'de çay-kahve molası verildi. Ardından Yeşilırmak'ta bulunan çilek bahçelerine gidilerek alışverişler yapıldı.

Hem yerli üreticilerimize hem de bölge esnafına katkı koyan üyelerimiz güzel havanın tadını çıkarırken anı fotoğrafları çekme şansı da yakaladılar. Daha sonra Gemikonağı'nda bulunan Aspava Restorantta müzik eşliğinde yemek yenilerek güzel ve keyifli saatler yaşandı.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla düzenlenen organizasyona katılan tüm üyelerimize bizlere duydukları güven ve memnuniyetten dolayı teşekkürlerini sundu"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.