YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Alaniçi köyündeki asbest borular değişiyor

Alaniçi köyündeki asbest borular değişiyor

Yeniboğaziçi Belediyesine bağlı Alaniçi köyündeki sürekli sorun çıkartan ve asbest olan boruların değişimine başlandı.

Yayın Tarihi: 25/11/17 14:55
okuma süresi: 2 dak.
Alaniçi köyündeki asbest borular değişiyor
A- A A+

Yeniboğaziçi Belediyesine bağlı Alaniçi köyünde'ki sürekli sorun çıkartan ve asbest olan boruların değişimine başlandı.

Yeniboğaziçi Belediyesi Su Dairesi iş birliğinde yürüttüğü proje ile 3 buçuk kilometrelik su hattını yeniliyor.

Beldede sürekli su sızdıran borular bölge halkının sağlığını olumsuz olarak etkilerken tonlarca su boş arazilere akıyordu.

Yaklaşık bir yıldır bu konu hakkında çalışma yapan Yeniboğaziçi belediyesi sorunlu alanları tespit ederek 1 aydır bölgede çalışma yürütüyor. Yaklaşık iki hafta içinde bölgedeki köylere su verilebilecek.

Çalışma yapılan alanda açıklama yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir "Alaniçi'ni asbest borulardan kurtarmak için Su Dairesi ile iş birliği ile Yeniboğaziçi Belediyesi olarak su hattını yeniliyoruz.

Bilindiği üzere halk sağlığı çok önemli olduğu için bizlerde bu halkın sağlığını koruma adına bu 3 buçuk kilometrelik alanda izale hattını yeniden döşüyoruz .

Yaklaşık 2 hafta sonra köylere su verilebilecek. Alaniçi'nde 12 sene önce ihale ile alt yapıların değişmiş olmasına rağmen yine de bu alt yapılar çok sağlıksız inşallah ilerleyen süreçte Alaniçi'nin köy içindeki borularının da değişmesini sağlayacağız" dedi.

MHA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.