YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs'ta Melek Mosso rüzgârı esecek

Melek Mosso, Yeniboğaziçi'nde konser vererecek

Melek Mosso, 11. Yeniboğaziçi Pulya Festivali Kapsamında ve AKOL Group of Companies sponsorluğunda konser vermek için Kuzey Kıbrıs'a geldi.

Yayın Tarihi: 21/08/19 10:21
okuma süresi: 2 dak.
Melek Mosso, Yeniboğaziçi'nde konser vererecek
A- A A+
Kıbrıs Postası

Zengin çeşitliliği ve konserleriyle halktan yoğun ilgi gören 11. Yeniboğaziçi Pulya Festivali Kapsamında düzenlenen Melek Mosso Konseri, bu akşam saat 22.00'de gerçekleştirilecek.

AKOLGroup of Companies sponsorluğunda gerçekleşecek olan konser, ücretsiz ve halka açık şekilde yapılacak.

MELEK MOSSO KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan şarkıcının asıl soyismi 'Davarcı'dır.

Melek Mosso ismi ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve 'gittikçe hızlanarak' anlamına gelen 'Mosso' kelimesinden geliyor.

O SES TÜRKİYE'YE KATILDI

Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başladı. Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrenimine devam etti. Yan flütle şarkı söylemeyi sürdürüyor.

Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını yakaladı.

'O Ses Türkiye' yarışmasına katıldı. 2018 yılında Youtube kanalında Yıldız Tilbe'ye ait 'Vursalar Ölemem' şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.