KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 3 dak.

Yeni yılın trendi: Sofistike saçlar…

Yeni yılın trendi: Sofistike saçlar…

Her yıl farklı bir şekle bürünen saç modelleri ve renkleri, 2018'de doğal hareketleriyle öne çıkıyor. Yeni bir yıla girerken, yeni yılın en trend saçlarını Kıbrıs Postası olarak sizler için uzmanından dinledik.

Yayın Tarihi: 28/12/17 07:38
okuma süresi: 3 dak.
Yeni yılın trendi: Sofistike saçlar…
A- A A+
Kıbrıs Postası - Erkin Aday – Rahmican Çalışkan

Her yıl farklı bir şekle bürünen saç modelleri ve renkleri, 2018'de doğal hareketleriyle öne çıkıyor. Yeni bir yıla girerken, yeni yılın en trend saçlarını Kıbrıs Postası olarak sizler için uzmanından dinledik. Kıbrıs Postası'na konuşan ünlü Kuaför İbrahim Özkul ve Naci Bayramoğlu, yeni yılda öncelikle herkese iyi yıllar dileyerek; duygularımızın imajımız üzerinde çok etkili olduğunu vurguladılar.

Adanın ünlü kuaförleri İbrahim Özkul ve Naci Bayramoğlu yeni yıl için saç trendlerini Kıbrıs Postası'na anlattı.

Tavsiyelerde bulanan Özkul ve Bayramoğlu, yeni yılda doğal saç tavsiye ettiler.

Sofistike dalgalar, canlı maşalar, romantik, güzel taranmış saçlar yeni yılda kadınlar arasında tercih edilen modellerden bazıları olurken, nostaljik platin, küllü ve serin renkler ön plana çıkıyor.

Geçişli ve soğuk dalgalar, evden çıkarken taranmış görüntüsü kazandıran kesimler de tercihler arasında.


KADINLARDA 2018'İN RENK TRENDİ NE?

Kadınların 2018 için, soğuk, kül, platin, kumral olurken, yeni yılda en çok seçilen, karma ve geçişli renkler oluyor. Fakat saçlarda herkese, her rengi uygulamak zor olduğu için, yüz şekli, göz ve ten rengine göre değişkenlik gösterebiliyor. Sert saçlar bal rengi ile dengelenirken, yumuşak saçlarda ise gri, kül rengi tercih ediliyor.

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Kuaför İbrahim Özkul, 2018 saç modası hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Yeni yılda doğal saçları tavsiye eden Özkul, "Küt ve düz modeller kadınların tercihleri arasında yer alıyor, bununla birlikte doğal dalgalı saçları tavsiye ediyoruz. Düz saçları 2018'de tavsiye etmiyoruz, kalıp gibi ve yapılı saçları seçmemelerini öneriyoruz. Yeni yılda önerdiğimiz saç modelleri doğal dalgalar, salaş, hafif toplu ve örgülü saçlar" dedi.

ERKEKLER İÇİN BU YIL, YENİ İMAJLAR NEDİR?

Erkeklerin tercihi 2018'de kısa ve punk saçlar olurken, kendilerini farklı hissettirip göstermesini sağlayan sakal imajları yeni yılda ön plana çıkıyor. Erkeklerin saç renklerinde bu yıl yenilik oluyor ve beyaz saçları grileştiren 3-5 dakikalık likit boyalar önem kazanıyor bu da saçta doğal yansıma yaratıyor.

Yeni yılda sakal modelleri daha fazla ön plana çıkarken, kısa saçlar 2018' de erkeklerin tercihleri arsında yer alıyor. Kaş şekilleri, yanak ağdası da yeni yıl ile birlikte erkeklerin dünyasına entegre oluyor. Yakışanı tercih etmeye devam edersek doğru imaja ulaşabileceğimizi düşünüyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.