KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Cilt bakımında bayanların tercihi ballı sabunlar

Cilt bakımında bayanların tercihi ballı sabunlar

Tamamen doğal olarak üretilen polenli, propolisli ve ballı sabunları ağırlıklı olarak bayanlar tercih ederken, cilde faydaları ise saymakla bitmiyor. Arının ürettiği propolis, bal ve arının tükettiği polenlerden yapılan sabunlar cilt bakımında kullanılıyor.

Yayın Tarihi: 06/02/18 12:07
okuma süresi: 2 dak.
Cilt bakımında bayanların tercihi ballı sabunlar
A- A A+

Ergenlik döneminde sivilce sorunu olanlara tavsiye edilen sabunlar, cildin yenilenmesini de sağlıyor. Arıcılık sektöründe çalışan Hüseyin Ekimci, arı ürünlerinden yapılan sabunları İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlere gönderdiğini belirterek talebin yoğun söyledi. Ekimci, "Ballı sabunu özel olarak yaptırıyoruz. Polenli, propolisli ve ballı olmak üzere 3 çeşit var. Tamamen doğaldırlar. Ballıya bal, polenliye polen, propolisliye de propolis kullanıyoruz. Başka hammadde kullanılmıyor. Sabun çeşitlerinin tane fiyatı 7 lira. Sabunların içerikleri farklı, fiyatları aynı. Ağırlıklı olarak bayanlar tercih ediyor. Iraklı bayanlar Türk bayanlardan daha çok alıyorlar. Talep yoğun. Sabunların içerisinde herhangi bir kimyasal madde yok. Eskişehir dışında İstanbul, İzmir ve Ankara gibi şehirlerden de müşterilerimiz var" diye konuştu.

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Sabunların cilde çok iyi geldiğini aktaran Ekimci, "Yüzde 10 dakika bekletiliyor. Ardından yüz yıkanıyor. Faydaları saymakla bitmiyor. Kokuları çok hoştur, deriyi yumuşak tutar, yüzü parlak tutar, ergenlik döneminde yüz sivilcelerini yok eder, cildi tazeler ve deride gözenekleri açarak cildin yenilenmesini sağlar" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.