KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 3 dak.

Arkanıza bakmadan kaçmanız gereken 5 erkek modeli

Arkanıza bakmadan kaçmanız gereken 5 erkek modeli

Bir ilişkiye başlarken tek umudumuz bu defa mutluluğu yakalamış olmaktır.

Yayın Tarihi: 19/07/18 11:29
okuma süresi: 3 dak.
Arkanıza bakmadan kaçmanız gereken 5 erkek modeli
A- A A+
Bu nedenle karşı tarafın davranışları karşısında ilk başlarda daha toleranslı davranabiliriz. Ancak ilişkiler hakkında bilinmesi gereken bir numaralı kural birlikteliğin nasıl başladıysa öyle devam edeceğidir. Bu sebeple eğer karşınıza sırladığımız gibi bir erkek adayı çıkarsa fazla vakit kaybetmeyin ve ortamı hızla terk edin.

İşte arkanıza bakmadan kaçmanız gereken 5 erkek modeli...

CİMRİ ERKEK

Günümüzde rollerin gerektiği gibi paylaşılması gerektiği konusuna hepimiz katılıyoruz. Tabii ki kadın da erkek kadar sosyal hayatta var olmalı ve kimsenin eline bakmadan kendi parasını kendi kazanıp, hesabını da kitabını da kendi parasına güvenerek yapmalı. Ancak bazı görünmeyen adab-ı muhaşeret kuralları vardır. Bir gün siz ödersiniz, bir gün karşınızdaki. Bunu konuşmadan halledebilirsiniz. Eğer karşınızdaki daha ilk buluşmada 'Ben benimkini ödedim sen de hesabını öde de kalkalım' gibilerinden bir imada dahi bulunduysa, hesabınızı ödeyin, 'baaay' diyip oradan hemen uzaklaşın.

KADINLARA SAYGISIZ ERKEK

Karşınızdaki erkek size çok kibar davranıyor. Öyle tabii ki çünkü yeni tanıştınız ve sizinle birlikte olmak istiyor. Ancak bir baktınız ki ne size servis eden kadın garsona ne de onun istediği gibi olmayan diğer kadınlara karşı size davrandığı gibi davranmıyor. Yapmanız gereken tek şey koşarak arkanıza bile bakmadan uzaklaşmaktır. Çünkü bu ileride size de kaba davranacağı anlamına gelir. Cicim günleriniz geçtikten sonra o kabalıktan nasibinizi mutlaka alırsınız. Zor durumda kalmamak için önleminizi şimdi alın.

BENCİL ERKEK

Bencilliğin erkeği ya da kadını olmaz. Cinsiyet ayrımı olmadan gereksiz ve sinir bozucu bir özelliktir. Ancak bencil erkek kadınların hayatta kalabilmesi için bile pozitif ayrımcılık gereken bir toplumda kadınlardan bir tık daha sinir bozucudur. Sizin hayatınızın gerekliliklerini hiç bir zaman ciddiye almayacağından altında ezilip gitmeniz muhtemeldir. Kim ister ki böyle bir erkeği?

UKALA ERKEK

Her şeyi bilen erkek en güzel terk edilen erkektir. O çok bilmiş tavırlaryla sizi hiçbir zaman konuşturmaz, size plan yaptırmaz, sizin daima korunmaya ve kollanmaya ihtiyacı olan bir kelebek olduğunuzu düşünür. Küçük dağları o yaratmış, erkek ve kadının yerini o belirlemiştir. Tuvalete gittiğinizi söyleyip, çaktırmadan kaçın.

AŞIRI BAKIMLI ERKEK

Bakımlı erkek güzeldir. Ter kokmaz, dişleri bembeyazdır, güzel giyinir, kendine dikkat eder. Ancak ayna karşısında sizden daha fazla vakit geçiriyorsa muhtemelen kendini de sizden çok sevecektir. Hem aynısını sizden de bekleyecektir. Ona yetişeceğim derken helak olursunuz. Aşırı bakımlı değil bakımlı bir erkek bulun kendinize. Her şey kararında güzel.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.