YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Pazartesi sendromundan kurtulmanın yolları

Pazartesi sendromundan kurtulmanın yolları

Pazartesi sendromundan kurtulmana yardımcı olacak önerileri bir araya getirdik.

Yayın Tarihi: 09/04/18 10:04
okuma süresi: 2 dak.
Pazartesi sendromundan kurtulmanın yolları
A- A A+

Pazartesi gününün, haftanın diğer günlerinden bir farkı olmadığını kendine hatırlat. Pazartesi seni fazladan strese sokuyorsa, iş çıkışında keyfini yerine getirecek, eğlenceli bir program yap.

Uyku düzenizi oluştur ve hafta sonu iş günlerinden daha fazla uyuma. Çok uyumak seni dinlendirmenin aksine, daha yorgun kılar. Pazartesi günleri iş yükünü arttırma. Yapman gerekenleri yap, ancak kendini zorlama. Yapman gereken ekstra işleri, salı ya da çarşamba günlerine bırak. Pazartesi sendromunun sadece psikolojik olduğunu unutma. Olumlu düşün. Alarmını ertelemek yerine, çaldığı anda yataktan kalk. Pazar gecesi daha erken yat. Sabah evden çıkmadan duş al ve duşunu soğuk suyla tamamla. Daha erken kalk ve güne egzersizle başla. Kendini daha enerjik hissetmene yardımcı olacaktır. Kahvaltı etmeyi ihmal etme. Kıyafetlerini pazar gecesinden hazırla.

Cuma günleri işten çıkmadan önce masanı topla ve temizle. Masanda çiçek bulundur. Yeşilin ve doğanın enerjisi sana iyi gelecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.