YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Şam'da kedilere özel otel açıldı

Şam'da kedilere özel otel açıldı

Suriye'nin başkenti Şam'da sahipleri yolculuğa çıktıkları zamanlarda emanet edebilsinler diye Paw Cats Hotel adlı bir kedi oteli açıldı.

Yayın Tarihi: 17/08/18 13:32
okuma süresi: 1 dak.
Şam'da kedilere özel otel açıldı
A- A A+
Yerel medyada yer alan haberlere göre, Muhamed Betha ile eşi Lin Ağa'nın açtığı otele, kediler günlük 500 Suriye lirası karşılığında bırakılabiliyor.

Lin, böyle bir otel açma nedenlerini de şu sözlerle anlattı:

"Eşimle birlikte geziye çıkmak zorunda kaldık. 4 kedimiz vardı, onları dönene kadar arkadaşlara bırakmak zorunda kaldık. Ancak döndüğümüzde veterinere verildiklerini öğrendik. Veteriner de onları tanımadığımız insanlara vermişti. Şaşırdık."

Bu olaydan sonra çok üzüldüğünü söyleyen Lin, "Kedilerimizi kaybettiğimiz için çok üzüldük. Çocuğumuz gibiydiler. Biz de yolculuğa çıktıkları zaman kedileri için endişelenen insanlar için böyle bir proje başlattık" diye ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.