YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Yediği yemek sonrası uçakta hayatını kaybetti

Yediği yemek sonrası uçakta hayatını kaybetti

İngiliz British Airways uçağında 15 yaşındaki bir genç kızın bir fast food restauranttan yediği yemek sonrası uçakta fenalaşarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 24/09/18 14:38
okuma süresi: 1 dak.
Yediği yemek sonrası uçakta hayatını kaybetti
A- A A+
WOW Toys'un kurucusu milyoner babanın kızı olan 15 yaşındaki Natasha Ednan, British Airways'in Londra-Nice seferini yapan uçağında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; susama alerjisi olduğu bilinen genç kız, zeytinyağlı enginar ve tapenade bageti yedikten sonra bindiği uçakta fenalaştı. Ednan'a alerjik ilacı uygulanarak bilinci yerinde tutulmaya çalışıldı. Ancak 15 yaşındaki genç kız bir süre sonra yeniden fenalaştı.

Uçağın Nice'e inişinin ardından sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve genç kızın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan ilk değerlendirmelerde ekmeğin içindeki susamın bu ölüme neden olmuş olabileceği ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.