YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Netflix'in ilk Türk dizisinin yayın tarihi belli oldu

Netflix'in ilk Türk dizisinin yayın tarihi belli oldu

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız için yayın tarihi açıklandı. Globalde The Protector olarak bilinen dizi için geri sayım başladı.

Yayın Tarihi: 13/11/18 10:51
okuma süresi: 2 dak.
Netflix'in ilk Türk dizisinin yayın tarihi belli oldu
A- A A+
Hakan: Muhafız, global adıyla The Protector, özellikle Türkiye'deki Netflix kullanıcılarının heyecanla beklediği bir yapım olarak öne çıkıyor.

Can Evrenol'un yönettiği, Çağatay Ulusoy'un başrolü üstlendiği yapımın ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu.

2018'i tamamlamadan yayınlanması planlanan dizi için nihayet tarih belli oldu.

Can Evrenol'un Twitter'ı üzerinden onayladığı üzere, Netflix Türkiye'nin şehre astığı karanlık afişler, Hakan: Muhafız dizisinin tarihini işaret ediyor.

Geçen ay ilk tanıtımını paylaşan dizi, ilginç bir kahramanlık öyküsünü merkezine oturtuyor. Netflix'in paylaştığı özet ise şu şekilde:

"Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul'u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler'in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?"

14 Aralık'ta ilk sezonun tüm bölümleri yayınlanacak olan dizide Çağatay Ulusoy'a Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık eşlik ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.