YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

İbrahimoviç'in sosyal medya hesabından "Türkçe" paylaşım

İbrahimoviç'in sosyal medya hesabından "Türkçe" paylaşım

Kariyerini MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de sürdüren dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in sosyal medya hesabından Türk bayraklı paylaşımlar yapıldı. İsveçli yıldızın 'hack'lenmiş olabileceği iddia edilirken Antalya'da bulunduğu öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 27/11/18 08:29
okuma süresi: 1 dak.
İbrahimoviç'in sosyal medya hesabından "Türkçe" paylaşım
A- A A+

Kariyerini ABD MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de sürdüren Zlatan Ibrahimovic'in onaylı Instagram hesabından Türkiye bayrağının bulunduğu paylaşımlar yapıldı.

Tecrübeli oyuncunun hesabından, "Çok teşekkür ederim" ve "Seni seviyorum" mesajıyla birlikte Türk bayraklı dağ görselleri paylaşıldı.

Sosyal medyanın gündemine oturan bu olayın bir hack'lenme sonucu olabileceği öne sürüldü. Ibrahimovic'in hesabının Türk hackerlar tarafından ele geçirildiği iddia edilmeye başlandı.

Ibrahimovic'in ücretli av için Antalya Finike'deki Beydağları'na geldiği de öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın tecrübeli oyuncusu Chris Smalling'in hesabı hacklenmiş ve Fatih Terim paylaşımı yapılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.