YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Eski kainat güzeli, 19 yaşında kalp krizinden öldü

Eski kainat güzeli, 19 yaşında kalp krizinden öldü

2017 Gençler Arası Kainat Güzellik Yarışması'nın galibi Lotte van der Zee, 20. yaş gününe 1 gün kala kalp krizinden öldü.

Yayın Tarihi: 09/03/19 13:11
okuma süresi: 2 dak.
Eski kainat güzeli, 19 yaşında kalp krizinden öldü
A- A A+

Genç kadın ailesiyle birlikte Avusturya'daki bir kayak merkezinde tatil yapıyordu.

Lotte van der Zee kaldığı otelde baygın halde bulundu. Otele gelen doktorlar tarafından yapay komaya sokulan genç kadın, Münih'teki özel bir hastaneye götürüldü.

Eski güzellik kraliçesi, kaldırıldığı hastanede kalp krizinden hayatını kaybetti.

Kalp krizinin sebebi ve diğer ayrıntılar henüz bilinmiyor.

Lotte van der Zee'nin ailesi bu üzücü haberi, genç modelin Instagram hesabından duyurdu. Instagram'da son bir fotoğraf paylaşan aile, "Değerli kızımız, her şeyimiz 6 Mart Çarşamba akşamı saat 22:47'de vefat etti. Sevgili Lotte'umuzun artık etrafımızda olmayacağı korkunç bir gerçek. Kalplerimiz kırık. Lütfen dua edin. Tüm içten mesajlarınız için hepinize yürekten teşekkür etmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Aile ayrıca Lotte'nin, kalp krizinden önceki gece arkadaşlarıyla birlikte çıktığını, mutlu ve sağlıklı bir şekilde döndüğünü
anlattılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.