YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Ünlü YouTuber Enes Batur Kıbrıslı Türk ile evlendi

Ünlü YouTuber Enes Batur Kıbrıslı Türk ile evlendi

Türkiye'nin en çok abonesi olan Youtuber'ı Enes Batur, Kıbrıslı Türk olan Tulu Bacı ile evlendi. Yaptığı açıklamalarda "10 milyon aboneyi aşınca evleneceğim" diyen YouTuber Enes Batur Sungurtekin sözünü tuttu ve dün akşam gerçekleştirilen törenle evlendi.

Yayın Tarihi: 23/05/19 09:22
okuma süresi: 2 dak.
Ünlü YouTuber Enes Batur Kıbrıslı Türk ile evlendi
A- A A+
YouTube Türkiye'nin en çok abone sayısına ulaşan Enes Batur, dün akşam gerçekleştirilen törenle Kıbrıslı Türk olan Tulu Bacı ile nikah masasına oturdu.

Türkiye'de Youtuber'lık mesleğinin öncüleri arasında bulunan genç isimin düğün törenine birçok önemli isim katıldı.

Çektiği videolarla kısa sürede fenomen olan ve başrolünü oynadığı filmle adından sıkça söz ettiren Enes Batur, geçtiğimiz gün evleneceğini açıklayarak düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşmıştı.

Ancak yakın zaman sonra yeni filmi vizyona girecek olan Batur'un bu hamlesinin filmin reklamı olduğu iddia edilmişti. Günlerdir damatlık provasından yeni evine kadar paylaşımlar yapan 21 yaşındaki Enes Batur, dün akşam düzenlenen kır düğünü ile dünya evine girdi.

Batur, kullandığı kırmızı spor arabasını da gelin arabası yaparak kendisi kullandı.

ENES BATUR'UN EŞİ TULU BACI KİMDİR?

Tulu Bacı, 8 Nisan 1999 KKTC doğumludur. Annesinin adı Denisa babasının adı ise Cem Bacı'dır. İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.