YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC'li motorcular, İzmir'deki 'Harley Çıkarması'ndan döndü

KKTC'li motorcular, İzmir'deki 'Harley Çıkarması'ndan döndü

Yaklaşık iki hafta süren ve toplamda bin 800 kilometre yolculuk yapan Kuzey Kıbrıs Harley Sahipleri Grubu (HOG) Türkiye'nin bir çok bölgesinden gelen Harley Davidson kullanıcıları, ile buluştukları HOG İzmir Rally'den ülkeye döndüler.

Yayın Tarihi: 02/06/19 12:35
okuma süresi: 2 dak.
KKTC'li motorcular, İzmir'deki 'Harley Çıkarması'ndan döndü
A- A A+

Kıbrıs Postası

KKTC'den 15 Harley Davidson kullanıcısının motorlarla feribotla Taşucu'na oradan da Türkiye'nin güney ve batı sahilini boydan boya kat ederek vardıkları İzmir'in çeşme ilçesinde Türkiye'nin dört bir yanından Harley buluşmasına katılan 200'ü aşkın Harley Davidson kullanıcı ile buluştu.

İzmir Chapter Başkanı Volkan Bağcı'nın ev sahipliğinde Radison Blu Resort Çeşme'de düzenlenen Gala gecesinde canlı müzik eşliğinde yemekte bir araya gelen Harley'ciler, öncesinde 200 aşkın motosikletin oluşturduğu kilomtrelerce uzunlukta bir motosiklet konvoyu olarak hareket eden, 'Grup sürüşü'nü İzmir ile Çeşme arasında gerçekleştirdi.

Gala Gecesinde bir konuşma yapan HOG Cyprus Chapter Başkanı Salih Günhan, Haziran ayı sonunda yapılacak Kıbrıs Ralli'sine tüm Harleycilere davet etti ve gösterilen evsahipliği için teşekkür etti. Gecede ayrıca, Kıbrıs HOG'dan Cavit Öztürk, sahneye çıkarak iki da Kıbrıs şarkısı çalıp seslendirmesiyle, HOG İzmir Gala gecesine Kıbrıs damgası vurulmuş oldu.

Kıbrıs Postası'na konuşan HOG Cyprus Chapter Başkanı Salih Günhan, bu gibi etkinlikler, hem global bir kardeşlik hukukunun yaşatılması hem de karşılıklı olarak oluşturulan bir turizm türü olduğunu söyledi. Türkiye HOG'un bu yıl KKTC'yi de takvime almasının önemli bir gelişme olduğunu ve Türkiye'den gelmesi beklenen Harleycileri, iyi ağırlamak ve HOG Kıbrıs Ralli'sini her yıl geliştirerek, geleneksel hale getirmek istediklerini vurguladı. Günhan, her yıl katıldıkları Hog İzmir Ralli'sine bu yıl da katılım gösterdiklerini, çok keyifli bir sürüş olduğunu ve herhangi bir arıza veya kaza olmamasının da bu mutluluklarına mutluluk kattığını sözlerine ekledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.