YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Şeyh Bahaddin Adil'den ilginç bayram kutlaması

Şeyh Bahaddin Adil'den ilginç bayram kutlaması

Nakşibendi Tarikatı'nın önde gelen isimlerinden Şeyh Bahaddin Adil'den Ramazan Bayramı'nı kutlamak için ilginç bir yol seçti.

Yayın Tarihi: 05/06/19 11:55
okuma süresi: 2 dak.
Şeyh Bahaddin Adil'den ilginç bayram kutlaması
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Nakşibendi Tarikatı'ndan Şeyh Nazım Adil'in oğullarından biri olan Şeyh Bahaddin, İslam aleminin bayramını ilginç bir video ile kutladı.

Müritleri tarafından Şeyh Sultan olarak bilinen iki kardeşin küçüğü olan Bahaddin Adil; Maldiv Adaları manzaralı bir taht üzerinden müritlerinin bayramını kutladı.

Kutlama videosunda müritlerine İngilizce seslenen Adil, "Uzun bir ayın ardından Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum, seneye de bu günleri görmemiz nasip olur inşallah" dedi.

ŞEYH BAHADDİN ADİL KİMDİR?

Nakşibendi Tarikatı'nın öncü ismi merhum Şeyh Muhammed Nazım Adil Kıbrıs-î'nin oğlu Şeyh Bahaddin, kardeşi Şeyh Mehmet ile birlikte dergahın KKTC'deki ve dünyanın farklı yerlerindeki faaliyetlerini yürütüyor.

Adil kardeşler, bir taraftan dünyanın farklı ülkelerine müritlerle buluşmak için geziler düzenlerken, diğer yandan da KKTC'de finans ve yatırım projeleri üzerine çalışmalar yapıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.