YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Trump'tan ASAP Rocky paylaşımı: 'Şimdi eve dönüş zamanı'

Trump'tan ASAP Rocky paylaşımı: 'Şimdi eve dönüş zamanı'

ABD'li rap müzisyeni ASAP Rocky'nin serbest bırakılmasından sonra paylaşımda bulunan Trump, "İsveç'ten eve, ABD'ye dönüş zamanı" dedi.

Yayın Tarihi: 03/08/19 09:20
okuma süresi: 1 dak.
Trump'tan ASAP Rocky paylaşımı: 'Şimdi eve dönüş zamanı'
A- A A+
ABD'li rap müzisyeni ASAP Rocky'nin Stockholm şehir merkezinde meydana gelen kavgayı takiben gözaltına alınmasıyla başlayan gerginlik İsveç Mahkemesi tarafından sonlandırıldı.

Mahkeme Başkanı, ASAP Rocky'nin serbest bırakılmasına ve ülkeden ayrılmasına izin verdi. Ünlü rapçinin serbest bırakılmasının duyurulmasının ardından süreçte etkili olan Başkan Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

"Asap Rocky serbest bırakıldı ve İsveç'ten eve ABD'ye dönüş yolunda" ifadelerini kullanan Trump, ünlü rapçinin ismine atıfta bulunarak, "Taş gibi bir haftaydı, eve dönüş zamanı" dedi.

'ARTIK ÇOK MUTLUYUZ'

Duruşmayı takip eden ASAP Rocky'nin annesi Renee Black de, "Artık çok mutluyuz, Tanrı en iyisini bilir" demekle yetindi. ASAP Rocky'nin İsveç'teki PR temsilcisi Lili Assefa ise, "Asap Rocky, Bize zor bir hafta olduğunu söyledi. Ama şimdi çok mutlu" ifadelerini kullan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.