YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Apple'dan iPhone 5 kullanıcılarına uyarı

Apple'dan iPhone 5 kullanıcılarına uyarı

Apple, yeni işletim sistemi iOS 13'ü desteklemeyen iPhone 5 sahiplerine, 'güncelleme' uyarısında bulundu.

Yayın Tarihi: 28/10/19 15:18
okuma süresi: 1 dak.
Apple'dan iPhone 5 kullanıcılarına uyarı
A- A A+
ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçen haftalarda yeni işletim sistemi iOS 13'ü kullanıcılarına sundu. Bu güncellemeden mahrum kalan modellerden birisi olan iPhone 5 için ise Apple'dan bir uyarı geldi.

İnternet sitesinde konuyla ilgili blog yazısı yayımlayan Apple, iPhone 5 kullanıcılarından iOS 10.3.4 sürümünü yüklemesini istedi.

Aynı açıklamada güncellemenin yapılmaması durumunda kullanıcıların neler ile karşılaşacağı bilgisine de yer verildi. Buna göre, eğer bir iPhone 5 sahibi, telefonuna güncelleme yapmazsa saat ve tarih gibi temel verilere dayalı olan yazılımları kullanamayacak.

Bu uygulamalar arasında telefon sahiplerinin olmazsa olmazları arasında yer alan e-posta sevisi, Safari ve iCloud bulunuyor.

Apple'ın güncelleme için verdiği son tarih ise 3 Kasım 2019.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.