GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Lefke'de sürpriz yüksek öğrenim zirvesi

Lefke'de sürpriz yüksek öğrenim zirvesi

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İrfan Günsel, Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam'ın bir araya geldikleri öğrenildi.

Yayın Tarihi: 07/02/18 17:00
okuma süresi: 1 dak.
Lefke'de sürpriz yüksek öğrenim zirvesi
A- A A+
Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İrfan Günsel, Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam'ın bugün öğlen yemeği vesilesi Lefke'de bir araya geldikleri öğrenildi.

Ev sahipliğini Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen'in yaptığı yemek yüksek öğrenim zirvesi olarak nitelendirildi.

100 bin öğrencinin eğitim gördüğü Kuzey Kıbrıs'ta bu rakamın büyük bir kısmını barındıran bu 3 üniversitenin tepesindeki isimlerin bir araya gelmesi tüm dikkatleri Lefke'de topladı.

Lefke Avrupa Üniversitesi'ne ait LAU Lounge'da gerçekleşen ve zirve niteliğindeki yemek #gözdenkaçmadı.

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.