GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Haftasonu "gözden kaçmayanlar" Menüsü

Haftasonu “gözden kaçmayanlar” Menüsü

Haftasonu nelerin gözümüzden kaçmadığını kısaca sizler için özetledik:

Yayın Tarihi: 19/02/18 12:54
okuma süresi: 2 dak.
Haftasonu “gözden kaçmayanlar” Menüsü
A- A A+
  • Cumhurbaşkanı Akıncı, uzun bir aradan sonra Türkiye'den CNN TURK'e verdiği roportajda "Rumların uzlaşmaya yanaşmaması halinde, KKTC'nin Türkiye ile doğalgaz arama konusunda işbirliğine gideceğini söyledi.

  • Kıbrıslı Türk Nil Çeliker, 3.5 Yaşındaki oğlu ile Güney Kıbrıs'ta bir AVM'de iken aracı saldırıya uğradı. Bazı gazeteler dışında saldırı gündemde az yer buldu. Dışişleri Bakanlığı akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadı.

  • UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla, 16 Ağustos 1974 günü Lefke'nin Rum İşgalinden kurtulduğu gün çekilen ve kendisinin de tankın üzerinde olduğu bir fotoğraf paylaştı.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler'in Pazar günü inşaat denetimi yaptı. Gördükleri karşısında şok olduğunu beliren Çeler, "çalışmak ve hayatını geçindirmek için, Avrupa'ya getirildiğini sanan gencecik umutlar. BU ülkenin bu hale gelmesine nasıl müsaade ettik?" ifadelerini kullandı.

  • HP'den istifa eden Eski PM Üyesi Öcal Dallı Bakanlar Kurulu Genel Sekreterliğine yapılan atamayı eleştirdi. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Dallı'nın paylaşımına şaşkınlık emojisi koydu. Bazı HP'liler de Öcal Dallı'ya tepki gösterdiği gibi Öcal Dallı destek de aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.