GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 3 dak.

Harmancı'dan "Gönyeli" talebi...

Harmancı'dan "Gönyeli" talebi...

"Ben Maliye Memuru değilim"... Bu sözler LTB Başkanı Mehmet Harmancı'ya ait… Peki ne demek istiyor? Şunu… "Ben her ay Maliye Memuru gibi, oturup, belediye bütçesi bu kadar, maaşlar bu kadar, diğer giderler bu kadar diye hesap yapmaktan gına geldi. Para yok… Bütün bütçe gelirleri borçlara… Ne kaldı yatırıma, yola, kaldırıma, alt yapıya…"

Yayın Tarihi: 20/02/18 13:13
okuma süresi: 3 dak.
Harmancı'dan "Gönyeli" talebi...
A- A A+
"Ben Maliye Memuru değilim"... Bu sözler LTB Başkanı Mehmet Harmancı'ya ait… Peki ne demek istiyor? Şunu… "Her ay Maliye Memuru gibi, oturup, belediye bütçesi bu kadar, maaşlar bu kadar, diğer giderler bu kadar diye hesap yapmaktan gına geldi. Para yok… Bütün bütçe gelirleri borçlara… Ne kaldı yatırıma, yola, kaldırıma, alt yapıya…"

Haksız da değil...

"Belediye Reformu hayata geçmeli. Gelirlerimizi ancak böyle artırabiliriz. Bazı harçları yeniden düzenleyebileceğiz. Şehir aidatları alabileceğiz. Emlak vergilerini güncelleyebileceğiz. Personel vergilerini düzenleyebileceğiz" diyor…

Belediye reformu ile belediyelerin de birleştirilmesi gündemde…

Bu noktada Mehmet Harmancı'nın sözleri gözden kaçacak türden değil hani…

"BENCE LEFKOŞA VE GÖNYELİ BİRLEŞMELİ"

Mehmet Harmancı ile Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli arasında zaman zaman siyasi atışma gözlemliyoruz…

Gönyeli, Lefkoşa Belediyesi uhdesine geçer mi? Bu tartışmayla ilgili sıcak günler bizi bekler sanırım… Bir gözden kaçmayacak açıklama daha ekleyelim ve konuyu kapatalım… Bu TDP iç tartışma konusu… Harmancı-İdris çekişmesi ya da…

Başkan'ın sözleri şöyle: " Şu an bir sorun, kavga var mı emin değilim. Bu haberlerin tetiklediği bir ortam var. Güvensizlik ortamı oluşabiliyor. Bunun önlemini almak bizlere düşüyor.

Asım İdris-Mehmet Harmancı çekişmesi var algısı yaratılmaya çalışılıyor. Açıkcası bunun başkanlıkla ilgisi yok Sayın Genel Sekreter ile farklı düşünüyor olabiliriz ama bunu makamsal bir sıkıntı değildir.

Geçmişte birlikte hareket ettik. Bir rahatsızlığımı söylemek durumundayım Bazı haberler bazı sitelerde beni rahatsız ediyor. Bunun önüne geçilmesi gerekir.

Her partide farklı düşünce vardır. Ama birbirimizi yıpratırcasına haberlere konu etmenin manası yok.

Parti ve ülkenin geleceği için her koşulda ortaklaşmayı başarmayı sağlamış insanlarız. Bundan sonra da başaracağız" Açıkcası önemli bulduğum bu açıklamaların gözden kaçmasını istemedim…

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.