GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Özersay görüşmesine farklı yorumlar

Özersay görüşmesine farklı yorumlar

Kudret Özersay'ın İtalya'da ENI yetkilileri ile yaptığı görüşmeyle ilgili farklı yorumlar dikkat çekiyor...

Yayın Tarihi: 23/02/18 18:31
okuma süresi: 2 dak.
Özersay görüşmesine farklı yorumlar
A- A A+
Özersay'ın ENI ile görümesinin yankıları gün boyu sürdü.

Görüşmeye destek veren de var eleştiren de...

Gözüme takılanları kısaca derledim...

Ferdi Sabit Soyer: Makalemde, ENI CEO sunun" Kıbrıs, Türkiye, Yunanistan İtalya, Fransa AB, görüşüyor " demeci uzerine, "Acı ki, biz yokuz. Bunu değiştirmek gerekiyor diye yazmıştım. Sn Özersay'ın ziyareti iyi bir adım Hükümeti kutlarım Sarayönü demeçleri yerine akıl dolu temas... UBP'DEN İSE 2 FARKLI YORUM GELDİ...

UBP Milletvekili Ersin Tatar katıldığı TV Programında "ENI ile yapılan görüşme olumludur. Böylesi uluslararası temaslar oldukça önemli" dedi.

Bir diğer UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu ise görüşmeyi "aktör değil, figüranlaşmaya gerek yok" sözleriyle eleştirdi. Hasipoğlu, " Petrol krizinde Aktör olalım derken figüran olmayalım! Eni şirketi müdürünün muhattabı Dış İşleri bakanı değil TPAO şirketi müdürü olmalıydı" dedi.

BKP Eski Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, "Anlaşılan Kıbrıs Türk tarafı çözüm müzakereleri başlamadan önce doğal gaz konusunda ara anlaşma yapılmasını ve Kıbrıs Cumhuriyeti-Kıbrıs Rum tarafının yürüttüğü enerji planlamalarında "KKTC" olarak söz sahibi olmayı bir ön koşul olarak sunuyor.

"İki devletin" işbirliğini dayatan ve taksimci bir yaklaşımdan başka bir şey olmayan bu tutum, çözüm odaklı siyasete tamamen terstir!

Avukat Barış Mamalı ise " Medyanın Bilerek Gözardı Ettiği Büyük SKANDAL... Kudret Özersay'ın görüşme yaptım dediği ENI şirketi bunu açıkça Yalanladı...

Kudret Ozersay o zaman neden Italya'ya gitti ve orada ne yaptı? Devlet Bütçesini hangi amaçla harcadı?" yorumu yaptı.

Bu yorumlar #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.