GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Hükümet " Yenişehir" sessizliğini bozdu

Hükümet " Yenişehir" sessizliğini bozdu

Lefkoşa Yenişehir'de yurt yapımı iddiasıyla, ilgili bu akşam saatlerinde bakanın bizzat kendisinden gelen açıklama gözden kaçmadı.

Yayın Tarihi: 11/03/18 20:13
okuma süresi: 2 dak.
Hükümet " Yenişehir" sessizliğini bozdu
A- A A+

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Lefkoşa'nın Yenişehir Bölgesi'nde yurt yapımı ile ilgili tartışmalara açıklık getirdi.

Baybars, tek taraflı haberlerden yakındı; usulsüz durum varsa gereken yapılır mesajı verdi.

İşte o açıklama:

"Bir kaç gündür gündemde olan bir konuyla ilgili bir iddia üzerine konunun bir başka ilgili tarafının görüşü alınmadan haber hazırlanıyor. Halbuki, mesele ile ilgili olarak yapılanları sormak ve araştırmak çok kolay. Daha önce de belirttiğimiz gibi, görüş almak isteyen olursa buradayız.

Meselenin özüne gelince, Yenişehir inisiyatifi ile yaklaşık 1,5 ay önce görüşmüş bölgede yapılması için onaylanan yurt projesi hakkındaki görüşlerimi paylaşmıştım. Mahalle sakinlerinin 10/03/2018 (cuma) tarihinde Yenişehir bölgesindeki yurt projesinin usule uygun olmadığı iddiası ile Bakanlığımıza yaptığı başvuruyu Şehir Planlama Dairesi'ne görüş ve yeniden değerlendirme için gönderdim. Cumartesi sabah da mahalle sakinleri ile konuşarak meseleyi ivedilikle inceleyeceğimizi, usulsüz bir durum olması halinde gerekeni yapacağımızı ama isterlerse yargı yolunun da açık olduğunu söyledim. Tüm incelemeler tamamlandığı zaman gerekli açıklama ilgilenen ve ilgililere yapılacaktır."

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.