GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

"Güney Kıbrıs'ta bölünme fikri gelişiyor"

“Güney Kıbrıs'ta bölünme fikri gelişiyor”

AKEL'in eski üyelerinden, siyasi analist Nikos Katsuridis'in açıklaması #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 25/03/18 17:11
okuma süresi: 1 dak.
“Güney Kıbrıs'ta bölünme fikri gelişiyor”
A- A A+
Nikos Katsuridis, Güney Kıbrıs'ın en büyük tirajlı gazetesi Fileleftheros'a verdiği demeçte, Güney Kıbrıs'taki başkanlık seçimlerinin ardından siyasi durumla ilgili konuştu.

Seçim sonuçlarında daha önemli ve endişe verici olan şeyin "bölünme fikri geliştirilmesi" olduğunu ifade eden Katsuridis, bu çerçevede, kendisinin de danışmanı olduğu "Onisilos" isimli merkezin kısa süre önce yaptığı bir araştırmadan da görüldüğü üzere, Kıbrıs Rum nüfusunun yüzde 20'nin üzerindeki ciddi bir oranının, federasyon yerine iki devlet çözümünü desteklediğini belirtti.

Crans-Montana konferansının ardından Kıbrıs sorununun yeni bir döneme girdiğini de ifade eden Katsuridis, Türkiye'nin olası bir başarısızlığa ilişkin tutumunu, önceden hazırladığını öne sürdü.

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.