GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Altıner'den Akıncı'ya destek

Altıner'den Akıncı'ya destek

Gazeteci Gökhan Altıner'in köşe yazısı #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 02/04/18 13:59
okuma süresi: 2 dak.
Altıner'den Akıncı'ya destek
A- A A+
Toplumun çeşitli kesimlerinden son zamanlarda eleştiri alan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya, normalde farklı görüşleri ile bilinen Kıbrıs Postası Köşe Yazarı Gökhan Altıner'den destek geldi.

Altıner, " Şu sıralar belli ki birileri Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya kafayı takmış durumda. Bir süreden beridir ben de yazılanları çizilenleri izliyorum. Şöyle kaldırıp bir perdenin gerisine baktığınızda hangi aktörlerin olduğunu net bir şekilde görebiliyorsunuz. Amaç ne peki ? Amaç Akıncı'nın toplumdaki itibarını sarsmak. Neden peki? Nedeni de belli; Ankara'da bazı çevreler Mustafa Akıncı'yı hiçbir zaman benimsemedi ve Akıncı'nın yeniden olası bir müzakere süreci başlatıp Akdeniz'deki ortamın yumuşamasından endişe ediyorlar" diye yazdı.

Akıncı'nın hataları ve yapması gerekenler olduğuna değinen Altıner özetle şöyle devam etti:

Bir kere Saray'ın kapıları sıkı sıkıya kapalı. Her ne kadar Cumhurbaşkanı festivallerde boy gösterse dahi bu yeterli değil. Cumhurbaşkanı ilk önce Saray'ın kapılarını gazetecilere açacak. Bir ara ne güzel gazetecilerle görüşmeye başlamıştı şimdi ara verdi. Kendisini sert dille eleştirenler de bir süre önce yakınlık kurduğu gazetecilerdi.

Altıner'in köşe yazısı #gözdenkaçmadı

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

Gökhan Altıner'in köşe yazısını okumak için >>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.