GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Meclis'te duygulandıran konuşma

Meclis'te duygulandıran konuşma

Erek Çağatay'ın konuşması #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 03/04/18 11:01
okuma süresi: 2 dak.
Meclis'te duygulandıran konuşma
A- A A+

HP Milletvekili Erek Çağatay, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, ölüm yıldönümünde, babası, Eski Başbakanlardan Mustafa Çağatay'ı andı.

Konuşmada, geçmişten günümüze önemli mesajlar dikkat çekti.

Mustafa Çağatay'ın, mütevazi kişiliğini hatırlatan Erek Çağatay " herşeyden önce barış, hoşgörü ve diyalog insanıydı. Şekilci olmadı. Demagoji yapmadı" dedi

Erek Çağatay, " Mustafa Çağatay, Başbakan olduğu zamanlarda başbakanım demedi. Başbakanlık görevi yapıyorum derdi. Çünkü hep görev yaptı. Yaptıklarını hep görev bildi. Yaptıklarıyla ve mevkisiyle övünmedi, onların arkasına sığınmadı" diye konuştu.

Çağatay, " Yazılı terekesinde, bir avukatlık yazıhanesinin ve bir evin yarı hisseleriyle 200 dolar bırakmıştır. Yazılı olmayan terekesinde ise, eşine ve çocuklarına temiz ve onurlu bir isim ile halkının gönlünde unutulmayacak bir yer bırakmıştır" dedi.

Erek Çağatay, " Bugün hayatta olsaydı, Mustafa Çağatay'ın bizden isteyeceği şu olurdu: Etrafınıza iyice bakınız, liyakat sahibi insan gibi insanları bulup işbaşına getiriniz. Babam, Mustafa Çağatay'ın bıraktığı siyasi mirasın gereği olarak benim de hedefim, dürüst, ahlaka dayalı, gerçekten halkına hizmet vermeyi amaç edinen bir anlayışın, siyasi hayatımıza yerleşmesinde rol oynamaktır" diye de ekledi.

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.